Forum Jump :

Author Message


Posts: 48
Rank:


Level: Member

Country: be
Location: Belgium
Occupation: Dispatching
Age: 39
In-game name: KBourne

 
#78992 Posted at 2010-04-02 19:04        
     
Hey iedereen,

Ik ben dus nieuw op Armaholic ;)

sedert kort heb ik me eindelijk een rig kunnen aan schaffen waar ik Arma II draaiende op kon krijgen, hier ben ik dus nieuw en in Arma II zo goed als een noob buiten wat ik mee nam van Ofp naar hier dan en dat was de realitijds zin.
Ik loop al een tijdje op Bi forums rond te hangen omdat ik tot voor kort geleden nog steeds met Ofp slx 2008 bezig was.
Nog steeds heb ik deze game samen nu met Arma II installed staan, zijn ook zowat de enige Fps games die ik ooit zal installen op mijn rig.

Nu bij ofp was het redelijk allemaal voor de hand liggend om klaar gemaakte init commands te vinden om jezelf en de rest van je squad in een voertuig te laten starten of om bepaalde wapens aan je units toe te wijzen ook andere commands zoals trigger commands waren zeer makkelijk te vinden om bijvoorbeeld een tank meteen te laten exploderen bij aanvang van je missie of dat de tank in een trigger reed of een unit in een trigger loopt dat je zowaar een direct hit enceneren kan, bij Arma II lijkt me dit echter allemaal nog een beetje zoek werk welicht omdat er ook heel wat is veranderd en niet enkel dat ik kan soms gewoon niet aan die command lijsten uit ook :s heb er ook nooit echt op verdiept geweest op ofp omdat dus alles voor de hand liggend was ...

dat ter zijde mijn main vraag: zijn de commands die in Ofp bvb gebruikelijk waren ook mogelijk te gebruiken in Arma II? of zijn de refferenties naar de bepaalde commands totaal anders want ik kan daar totaal geen handleidingen van vinden zoals in ofp "of ja zo ver ik kan zien"

ik bedoel bij ofp had ik een totale lijst van init en trigger commands die ik maar had aan te passen zoals een unit laten zitten of in safe mode zetten zonder een waypoint te moeten gebruiken enz enz.

Is er voor Arma II ook zo een handleiding, nu ja dat ik het hier vraag is simpel het engels op zich is in zijn geheel niet erg maar soms begrijp ik de taal wel maar de context waar het in geplaatst wordt niet en dat maakt het in het algeheel al moeilijker om bepaalde zaken uit te zoeken.

met vriendelijk groeten

This post was edited by Tvertne (2010-04-02 19:13, ago)