Forum Jump :

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2127
Rank:


Level: Former Staff

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 25
In-game name: VIPER [RR]

 
#1 Posted at 2010-07-05 00:53        
     
Hi whenever i try the third mission in single player campaign (Coltan Blues) and the autosave feature occurs, if i have to revert to that autosave I get thrown to my desktop/game stops and i get this message:

Cannot Load 'C:\Users\Myname\Documents\ArmA2\Saved\ca\missions_e\campaign\autosave.ArmA2OASave'.



This hasnt occured on any of the other missions i've played so far, just Coltan Blues.

Please Help, Thanks in advance to any and all replies

This post was edited by Foxhound (2010-07-06 18:30, ago)


Author Message


Posts: 162
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Don't ask me, you have the GPS...
Occupation: Huntererer-er...-er
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2010-07-05 03:05        
     
Well, this particular thing hasn't happened to me, but whenever I am screwing around in the editor, I'll get thrown to my desktop with the windows vista: This program has stopped working: window showing up. OA is really starting to annoy me!

Warthunder German Me410 50mm took my life away D:

Advertisement


Author Message


Posts: 19073
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#3 Posted at 2010-07-05 07:24        
     
Did you try to save the game manually and refert to that one instead to see what happens?

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2127
Rank:


Level: Former Staff

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 25
In-game name: VIPER [RR]

 
#4 Posted at 2010-07-05 13:15        
     
# Foxhound : Did you try to save the game manually and refert to that one instead to see what happens?

No i havent tried this yet, i will, but i dont see the point in an autosave feature if it doesnt work properley alas another problem with arrowhead, and they are racking up pretty fast, Thanks BIS ;)


Author Message

Nightrain  

I blow you away


Posts: 963
Rank:


Level: Former Staff

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 22
In-game name:

 
#5 Posted at 2010-07-05 13:41        
     
Running vista and didn't have any problems in that mission, which autosave was it. (please use spoilers for the people).

However after extended hours of play time I get the "This program has stopped working" screen.

Armstrong-"Hey Carillo, do you see that?"
Carillo-"See what?"
Armstrong-"Something's burning over there, see the smoke?"
Carillo-"That's not smoke it's dust!"
Armstrong-"Dust? i don't get it."

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2127
Rank:


Level: Former Staff

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 25
In-game name: VIPER [RR]

 
#6 Posted at 2010-07-05 17:23        
     
# Nightrain : Running vista and didn't have any problems in that mission, which autosave was it. (please use spoilers for the people).

However after extended hours of play time I get the "This program has stopped working" screen.

Im Running W7 Ultimate 64bit


This post was edited by Foxhound (2010-07-05 18:37, ago)


Author Message

Nightrain  

I blow you away


Posts: 963
Rank:


Level: Former Staff

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 22
In-game name:

 
#7 Posted at 2010-07-05 19:16        
     
I used that autosave one time and it worked fine. I suggest restarting the mission

Armstrong-"Hey Carillo, do you see that?"
Carillo-"See what?"
Armstrong-"Something's burning over there, see the smoke?"
Carillo-"That's not smoke it's dust!"
Armstrong-"Dust? i don't get it."

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2127
Rank:


Level: Former Staff

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 25
In-game name: VIPER [RR]

 
#8 Posted at 2010-07-05 23:57        
     
# Nightrain : I used that autosave one time and it worked fine. I suggest restarting the mission

yea i restarted it and used my own save points, passed that mission now and other autosaves work on the secluding missions


Author Message


Posts: 162
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Don't ask me, you have the GPS...
Occupation: Huntererer-er...-er
Age:
In-game name:

 
#9 Posted at 2010-07-06 15:56        
     
Ok, My game did it again! and I got the problem! Here it is
Problem signature:
  Problem Event Name:	APPCRASH
  Application Name:	arma2OA.exe
  Application Version:	1.51.71.83
  Application Timestamp:	562b029a
  Fault Module Name:	arma2OA.exe
  Fault Module Version:	1.51.71.83
  Fault Module Timestamp:	562b029a
  Exception Code:	c0000005
  Exception Offset:	018ec594
  OS Version:	6.0.6001.2.1.0.768.3
  Locale ID:	1033
  Additional Information 1:	fd00
  Additional Information 2:	ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
  Additional Information 3:	fd00
  Additional Information 4:	ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Now if anyone gets this, please help me! It's annoying!

Warthunder German Me410 50mm took my life away D:

Author Message


Posts: 19073
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#10 Posted at 2010-07-06 17:58        
     
Application Version: 1.51.71.83

Not running the latest patch for OA?

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 162
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Don't ask me, you have the GPS...
Occupation: Huntererer-er...-er
Age:
In-game name:

 
#11 Posted at 2010-07-06 18:12        
     
The game refuses to accept that I have bought a legit copy of Arma 2 OA, and it continues to say I have the wrong cd key. I installed the game fine, but when I run the patch, it doesn't work. I have done some research, and all I get from it is that my game is an illegal copy, when I bought it, spent 50 bucks, and I get this message, it infuriates me! I don't know what to do... It was working fine for a couple days after I installed it, and the campaign works and multiplayer works fine, but its just when I open up the editor. And to top it off, it does this randomly! i can load a mission one day, the next I cant. This is quite interesting, wouldn't you say?

Warthunder German Me410 50mm took my life away D:

Author Message


Posts: 19073
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#12 Posted at 2010-07-06 18:30        
     
Contact Placebo on the BI forums, informing him about your troubles and show him your legit key. I guess he will be able to help you. You can contact him here:
http://forums.bistudio.com/member.php?u=9860

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2127
Rank:


Level: Former Staff

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 25
In-game name: VIPER [RR]

 
#13 Posted at 2010-07-06 18:46        
     
sounds like your key has already been used by some thieving tw@s, hope u get this sorted soon dude, good luck


Author Message


Posts: 162
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Don't ask me, you have the GPS...
Occupation: Huntererer-er...-er
Age:
In-game name:

 
#14 Posted at 2010-09-22 02:52        
     
Well, I got it sorted out finally, I installed it offline, downloaded the patch, installed the patch offline, and now it all works!

Warthunder German Me410 50mm took my life away D:

Author Message


Posts: 13
Rank:


Level: Member

Country: se
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#15 Posted at 2011-04-02 10:13        
     
# frontline_gear : Well, I got it sorted out finally, I installed it offline, downloaded the patch, installed the patch offline, and now it all works!

How did you do that? I installed offline and downloaded the patch and installed it offline, but it says wrong CD KEY?!