Forum Jump :

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2126
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 30
In-game name: VIPER [RR]

 
#136 Posted at 2011-01-16 23:33        
     
# Malchik : I'm using standalone arma 2 OA 1.57, with @CB/CBA/ACE/ACEX running. The addons show up in game and some of the actions work (deploy bipod for example_ however, my interactions button isn't working for some reason. I noticed people say to edit your key_hpp or such however I have no such file in my userconfig, only ace_clientside_config and ace_serverconfig then a settings.ace rar/folder which can't be opened. Any ideas as to what I need to do?

First go to that settings.rar that you cant open and right-click on it, open with notepad or whatever texteditor you use and save (though this isnt relevent we just want it as a notepad file in the userconfig\ace folder), start the ACE Clippy in the ace folder, change your manual options (make sure you select your name in the drop-down) now start your game, when you go to your ACE settings (press esc in-game) scroll down on the RIGHT till you see Interaction menu, now click on it and press your desired key, you can also use it as a combination with shift alt ctrl. Now hit save, all these settings will be saved to the settings.ace file formerly settings.rar and voila problem solved :-)


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#137 Posted at 2011-01-17 01:40        
     
Ahh! Thank you very much!


Advertisement


Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2126
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 30
In-game name: VIPER [RR]

 
#138 Posted at 2011-01-17 01:47        
     
No problem :-)

# cancan69 : 2) Ace clippi seems doesn't work : I open it, I start the game, open the dialogue of ACE but always the same message : save to clipboard...settings.ace etc ...

My answer for Malchik can also help your second question cancan.


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#139 Posted at 2011-01-26 19:37        
     
Hey, :)

By installing ACE 2 for CO/OA I remarked multiple problems : :(

1. I've got 2 "US Army" in my BLUFOR factions. Both are sames, and Æ US Army disappeared.
2. The Originals BIS Strykers (Desert) have disappeared too.. Only the Strykers MC and ATGMV are remaining. Others have been replaced by ACE (Green) one.
3. Where are the M2A2/M2A3 Bradley Woodland ?

Thank you for all your answers
Bye :D


Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#140 Posted at 2011-01-28 17:31        
     
I am having a problem that was covered early on in the form i have the x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found but im running cba for combination ops so idk whats wrong.


Author Message

oXid3  



Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: br
Location:
Occupation: 3D generalist, gamer
Age: 34
In-game name: oX

 
#141 Posted at 2011-01-28 18:45        
     
I have installed @CBA and @ACE (Running ArmA2 Combined Ops via Steam) and i cant run the game, an error message shows.



Any help ?

tanks !

\m/ go hard or go home \m/

Author Message


Posts: 20630
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 43
In-game name: Foxhound

 
#142 Posted at 2011-01-28 19:51        
     
Make sure to place the named file into your userconfig folder.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#143 Posted at 2011-01-28 21:47        
     
i did so and still same problem


Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2126
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 30
In-game name: VIPER [RR]

 
#144 Posted at 2011-01-29 01:26        
     
@rancid36 & oXid3

This thread is pretty much an archive of all ACE/CBA related problems, if you take the time to scroll through previous posts you will discover the answers to your problems....

rancid36 your question is answered on page 3 post #37 (please read it) the download link i provided has now timed out so i will provide you with the pbo file rather then the .hpp so you can quickly replace the .pbo with the non-existent .hpp file you need to one with it... still with me? :-D x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp

oXid3 your question is answered on page 4 post #51

Please take the time to read through previous posts...

@Foxhound 14000 posts... Woop Woop *YAHOO* *DRINK* *YAHOO*


Author Message

oXid3  



Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: br
Location:
Occupation: 3D generalist, gamer
Age: 34
In-game name: oX

 
#145 Posted at 2011-01-29 01:55        
     
Dang .... i search at page 1 to 3 ... then jumped to 6 to 10 :S sry my bad ...

tanks.

\m/ go hard or go home \m/

Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2126
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 30
In-game name: VIPER [RR]

 
#146 Posted at 2011-01-29 02:05        
     
# oXid3 : Dang .... i search at page 1 to 3 ... then jumped to 6 to 10 :S sry my bad ...

tanks.

No problem mate, just as long as you are searching :-)

On a further note you dont have to edit the userconfig manually anymore....

Just go into the @ACE folder and you will find a nice little application called ACE Clippi, start it and press change manual options, select your identity (in-game name) select which features you want to use and then click save...

we're not done yet... keep the clippi open and go in-game, place a unit in the editor, preview, now press escape on your keyboard navigate to ACE settings, choose your settings and hit save (i recommend changing your interaction key if you dont have a right windows key) now go to you ArmA II/OA Directory and go inside the userconfig\ace folder you will see an archive called settings.ace (right click on it and open with notepad or whatever text editor you use) now go back in game and hit save again... your chosen settings will have been saved and you are ready to unleash the true potential of the Advanced Combat Enviroment mod :-)

P.S.
This is pretty much the same as I have answered in post #136, now you see how much we have to reply with the same answer when people dont search :-D

This post was edited by VIPER[CWW] (2011-01-29 02:17, ago)


Author Message


Posts: 110
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: WI
Occupation:
Age: 29
In-game name: Darkangel

 
#147 Posted at 2011-01-29 15:55        
     
Hey a few days ago i had to restall my arma 2 arrowhead that had ACE it was running fine just had to restall because the main folder some how got deleted. But any ways when i restall it and put ACE on it was running really really slow took about 2 minutes just to make 1 unit and half the units are just a black box. Thats not the only thing the. @ACEX_USNAVY doesn't work. It is in the short cut and in the expansion when you start the game. But before this all got restall every thing work 100% (yes i did turn down the graphics still no go) I did try to restall ACE again. Don't think its a game problem because with out ace the US army units and stuff work just fine.


Author Message


Posts: 27
Rank:


Level: Member

Country: es
Location: Jaen
Occupation:
Age: 43
In-game name:

 
#148 Posted at 2011-01-29 20:59        
     
In my so far the only problem is I get the ACE with the AH-1Z and AH-1W that are added to @ACEX_USNavy, do not set the target if selected hellfire missiles or manual fire either, but if you set the target with the canyon.


Author Message


Posts: 27
Rank:


Level: Member

Country: es
Location: Jaen
Occupation:
Age: 43
In-game name:

 
#149 Posted at 2011-02-04 14:38        
     
Well I have found that whites and fixed itself when ordered the gunner to open fire, hellfire destroy the target, what happens is that any symbol appears on the screen and really target if not for the radio do not know if set or you're going to shoot, not seeing any data in the hud, but occasionally flashes and can be seen briefly.


Author Message


Posts: 110
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: WI
Occupation:
Age: 29
In-game name: Darkangel

 
#150 Posted at 2011-02-04 14:56        
     
Still cant find out my problem






Tags: Ace2