Forum Jump :

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2006-12-01 08:16        
     
Hello,

I have a bug with brightness when I look the floor...

Normal:



And when I look the floor:



Athlon 64 3000+
Geforce 6600 GT (128 mo)
1024 ddr
Drivers nvidia 93.71

I tried others drivers and it's the same thing... any ideas?

Sorry for my bad english I'm french...

This post was edited by maxcohen (2006-12-01 08:24, ago)


Author Message


Posts: 20591
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 43
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2006-12-01 16:44        
     
Hi maxcohen
:welcome to Armaholic.com

What version of Arma you have? Czech or German?

Do you have this bug always when you look down on to the floor?

Dont worry about your English, I dont have any problems understanding your message :thumb

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message

Higgz  



Posts: 16
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2006-12-01 16:52        
     
i either think its just his hdr on a old shader model 3 card or its messed up :P


Author Message

Big  

Armaholic icons master


Posts: 5559
Rank:


Level: Former Staff

Country: es
Location: Who knows
Occupation: Industrial Engineer
Age: 44
In-game name:

 
#4 Posted at 2006-12-01 17:00        
     
I'm with Higgz there, i would try to check the post-processing option.


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2006-12-02 00:46        
     
Thanks for your responses.

I have the Czech with patch 1.01. I have always this bug when I look the floor, I have reinstalled the game 3 times and change all option but I have always this bug...


Author Message


Posts: 20591
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 43
In-game name: Foxhound

 
#6 Posted at 2006-12-02 05:58        
     
I think you posted it in the BI forums as well..........and it was stated there it was a known bug.

I didnt take the time to read the whole buglist so I guess I missed it.
Anyway, lets hope for BIS to fix it :)

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#7 Posted at 2006-12-02 11:53        
     
Yes I hope because it's very unpleasant to play with this bug. Thanks for your responses.