Forum Jump :

Author Message


Posts: 6
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Florida
Occupation:
Age: 26
In-game name: Sgtlobster06

 
#1 Posted at 2011-05-01 05:15        
     
I had alot of problems with the 1.18 version of the game and after reinstalling it multiple, this is my updated problem. The game runs but the framerates for the loading menu are awful, and the graphics in the background of the menu look worse than a Playstation 1 game. Occasionally the text on the screen gets very blurry. When I try to actually play a mission, the graphics remain the same and so do the framerates, also when I access the menu ALL of the words appear blurry. When I try to change any of the graphics settings the game minimizes and then I cant open it again, I have to actually end the process via ctrl alt del. Also there are various issues with the sound, like the menu noises wont play when you click a button, and the sound is choppy in game.


Author Message


Posts: 25
Rank:


Level: Member

Country: nz
Location: Christchurch, New Zealand
Occupation:
Age:
In-game name: madiba127

 
#2 Posted at 2011-05-01 06:35        
     
i noticed the drop in frame rate in the menu but then again I'm running it with over 2GB of mods so that may be why, other wise once it loads all is sweet,

may i suggest using ccleaner to clear all temp files and registry, prehaps lots of old files are interfering with the game

===Madiba127===

http://madiba127.proboards.com

Advertisement


Author Message


Posts: 36
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location:
Occupation:
Age: 34
In-game name:

 
#3 Posted at 2011-05-01 06:36        
     
try check for integrety in steam.


Author Message


Posts: 6
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Florida
Occupation:
Age: 26
In-game name: Sgtlobster06

 
#4 Posted at 2011-05-01 17:39        
     
I checked for the integrity of Steam multiple times and its changed nothing


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: NC
Occupation:
Age:
In-game name: ShadowSpawn

 
#5 Posted at 2012-04-09 06:25        
     
I have had the same problem.Wish i knew how to fix it )=