Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2012-02-05 19:26        
     
Hey there!
I have been trying to install ACRE for the past 2 days straight nonstop for the Steam version of Combined Operations. I have ACE, ACEX, etc etc, all installed perfectly fine using Six Updater. Then, when I tried to install ACRE and JayArma2lib using Six Updater, it all downloaded alright, until I loaded up my game. All I hear is this Pinging noise and when I join a server or game, I see a permanent message in the top right sayin...

ACRE: dsound.dll not found in arma2!
Please check jayarma2lib installation for help!

I have gone on many many forums looking for answers, doing everything they tell me to do, and nothing fixes it.
I understand that there have many topics about this issue, and I'm sure that I have read them all, doing all that they say. This is sort of a last resort for me, and if not, I am just going to have to learn to not use ACRE.
Thanks for any help I can get!

PS. I tried the JayArma2lib_new, and I also tried the old version with the expansion/beta, etc etc.


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: nz
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2012-02-05 21:58        
     
I have same issue. No .exe installer or dsound.dll in ACRE .zip file.


Advertisement


Author Message


Posts: 38
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2012-05-03 03:22        
     
I just tried downloading the hotfix from the ArmaHolic website (using both links) and the zip file is corrupt.

I looked at the Wiki website and couldn't find any links to the files there....

Also, I downloaded the most recent version of Teamspeak 3 and it's telling me the arma win32 dll file is incompatible.... :-(

I'm running version 3.0.6 of Teamspeak 3

This post was edited by SwissArmy (2012-05-03 04:43, ago)