Forum Jump :

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2012-12-13 12:11        
     
Hi, all I have re-installed arma and have downloaded some add on units, they show up in the Armory but not in the mission editor. Is there something I have done wrong here? Any help is appreciated


Author Message


Posts: 20277
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2012-12-13 12:22        
     
Moved to " Armed Assault / Addons and Mods: Complete / Units", issues with custom content does not belong in the troubleshooting section as thats for issues with the vanilla (default) game.
And, why not add a link to the units you are using, or should we guess?(it amazes me I have to ask that with almost every other post)

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2012-12-13 12:39        
     
Sorry am new to the forums, im using the bush wars, Vilas IMI, Leopard 2, and WW2 mods.


Author Message


Posts: 20277
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2012-12-13 13:39        
     
No idea which addons/mods that are, links are so much more friendly to people who are willing to help you.

Anyway, if they show in the armory to mean that means you have at least "activated" those custom files correctly. The fact they do not show up in the editor can mean a few things:
- did you place a player unit already and than went through all "factions"?
- they are maybe located in an unlogic place in the editor, as in your searching within the wrong faction or need to select a different class

Just a few thoughts.


[add on]
Ah and since you use multiple addons they could conflict with eachoter causing unknown issues. Try with only 1 addon active first, see if you find those in the editor and than enable the others one by one each time checking if you can find them in the editor.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2012-12-13 14:29        
     
Tried all those and nothing so far, ill keep looking