Forum Jump :

Author Message

wom  



Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: fi
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: wom

 
#1 Posted at 2013-03-16 11:17        
     
Hi all,

I made intro for my mission by making cameras and all needed in editor's Intro scenario. As I understood it should be playing automatically when mission starts. It plays nicely when selecting Intro scenario in editor and checking preview.

However it is not working when starting mission "for real". Are intros working in ARMA 3 Alpha missions yet? Or is it so that since we don't yet have single player and need to start missions from multiplayer they are not working, meaning Intros in general are not supported in mp?

Thanks for all the help :)


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: North Carolina
Occupation: U.S. Air Force Employee
Age: 25
In-game name: CPT Z. Nizam [TF20]

 
#2 Posted at 2013-04-24 21:46        
     
Hey guys,

I'm having a similar issue with intros except I can't get it to activate client-side rather than server-side. My intro is working and when you join, the video will play, but every time someone connects, it does it for everyone in the server, not just the person connecting. Any ideas?

Thanks for the help!

As for wom,

I have not yet gotten the actual intro module and screen to work when placing it directly on the map. My system is through script. I would suggest trying it that way because I know this works.

Task Force 20 Realism Unit
75th Ranger Regiment
1st Pltn, Hitman 1-1-A SL
Captain Z. Nizam





Tags: Arma3, Intro, Mission