Forum Jump :

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2013-04-08 20:59        
     
Its seems as I have some sort of red static over my whole screen when I play Arma 3 Alpha. I bought it off steam and I have no clue as to what to do, here are some pictures
[IMG]http://i.imgur.com/Tig0z0M.jpg?1[/IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/ciVPEcM.jpg?1[/IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/ONDJEGb.jpg?1[/IMG]
I have a Intel(R) Core(TM)i3 CPU 530 A 2.93GHz (4 CPUs), ~2.9GHz
and am running DirectX 11


Author Message


Posts: 20373
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 42
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2013-04-08 21:38        
     
I guess you are running on a laptop?

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2013-04-09 02:00        
     
A Desktop actually.


Author Message


Posts: 20373
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 42
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2013-04-09 07:06        
     
Can you list your full specs than?

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 745
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Somewhere Out There
Occupation:
Age:
In-game name: NoQuarter

 
#5 Posted at 2013-04-09 09:08        
     
^
Yeah, and in particular post if you have discrete or dedicated graphics, what make & model of the GPU (if any), and what drivers you are using.
____
Stab in the dark, but judging from the SS, I would guess that you are using onboard graphics (Intel® HD Graphics?).


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#6 Posted at 2013-04-09 20:38        
     
Yes I am and sorry about not listing the specs, I'm new to all of this...