Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: USA
Occupation:
Age:
In-game name: opec

 
#1 Posted at 2014-01-05 06:15        
     
First post here. I love the site, and have used the forums countless times to solve a billion issues that have come up while making missions. My humble thanks to the regulars.

I've searched and searched everywhere and can't find a solution to this problem, maybe you all have dealt with it before.

I am starting my units out in boats. So, for example:

On the players:
init="this moveInCommander boat2";

On the boat:
side="EMPTY";
vehicle="B_Boat_Armed_01_minigun_F";

The problem is, no matter what kind of boat it is or what position (speed boat commander, rear gunner, or SDV gunner...) I can't get the optics to work. The player is moved into the boat just fine. The weapons fire alright, the boats accelerate alright... I just can't aim down the sights or get into the optics/zoom control.

I wanted to see if it was because of it being on the "empty" side, but I couldn't quite figure out how to remove the crew of a side="west" boat.

Your help would be greatly appreciated. Looking forward to publishing this mission soon.


Author Message


Posts: 35
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location: SE London
Occupation:
Age:
In-game name: doom_sharpe

 
#2 Posted at 2014-01-26 13:08        
     
Im not sure why you are using side="EMPTY", why don't you just insert an empty boat? (As in where it says NATO, OPFOR etc, set empty) that might well solve the problem.

HQ Got swag...