Forum Jump :

Author Message


Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2014-03-26 16:27        
     
Hey guys,

i've already searched the internet, but couldn't find anything..
i've created a vehicle with a waypoint, that is activated by a trigger. the trigger is linked/synchronized with the first waypoint and should be activated by blufor. the problem is, that the vehicle always just starts driving and ignores the trigger. what am i doing wrong?

thx in advance :)

This post was edited by SimonSullivan (2014-03-26 16:53, ago)


Author Message


Posts: 1484
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2014-03-26 17:21        
     
it depends on where you place the waypoint.


If you don't want the vehicle to move from it's location you need to double click the vehicle so that it has the waypoint fixed to it and then sync the trigger to that waypoint, it now shouldn't move until trigger is true.


If you just place a waypoint away from the vehicle (no circle, just a line) and have that as the first waypoint the vehicle will always move to that waypoint and than stop.


Advertisement


Author Message


Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2014-03-26 19:52        
     
So it would work, if i'd place the first waypoint right in front of them and it will move further after the activation of the trigger?


Author Message


Posts: 1484
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#4 Posted at 2014-03-27 01:54        
     
Yea it should be fine that way. Some vehicles won't even move if the synched waypoint is within their minimum movement radius. That varies for different types of vehicle, ie a plane won't try to move if the next waypoint is less than 150meters away.


Author Message


Posts: 9
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2014-03-27 14:01        
     
you are awesome!
thx, everything works fine now :)