Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: nz
Location: Wellington
Occupation:
Age: 43
In-game name:

 
#1 Posted at 2008-04-22 10:39        
     
I'm having the same/similar issue as well on start up. I have a full 1.9 patched version - including the Queens Gambit Expansion pack. The error reads:

No Entry 'bin\config.bin/CfgMagazines/30_Rnd_9x19_MP5SD.NameSound'.

Obviously, it has something to do with the HK MP5 addon - which came with 2 variants and their own carrycases...but, why are the magazines and/or sounds missing???

Cheers

This post was edited by Foxhound (2008-04-30 18:31, ago)


Author Message


Posts: 19217
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2008-04-22 11:10        
     
Please specify which addon that HK MP5 is (link).

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: nz
Location: Wellington
Occupation:
Age: 43
In-game name:

 
#3 Posted at 2008-04-30 10:19        
     
Hi Foxhound.

Sorry, been a busy time at work lately - and with the ANZAC Day commemorations as well over the weekend...

The link I have; which is also downloadable from this site (Armaholic.com) is;

http://www.armaholic.com/page.php?id=2934

I mite try downloading the entire addon again and see what happens...

Hamish, New Zealand.


Author Message


Posts: 19217
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2008-04-30 17:08        
     
I just tried the addon myself and I get the same error.
I guess general_ns did make an error in the config of the "sd" one cause they are both equally loud.

You could try to fix it yourself for your personal use if you know how to do it 9I don't ;) )

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.