Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2015-03-26 16:40        
     
As said in the title, I can't seem to figure out how to save and load my GUI's from the GUI Editor.
This is what I do(wrong):
1. Create my GUI (obviously).
2. Save my GUI as Config(classes).
3. Open the import from config interface.
4. Direct to the file location
5. Press OK.
6. Stare at my screen, nothing happening


please help me saving and opening GUIs properly, because it's getting hard to create GUIs without it.

thanks for reading my post, and if you post something, thanks for the help/feedback.

- a nooby mission maker

This post was edited by Dimucchu (2015-03-26 16:47, 990 days ago)


Author Message


Posts: 1589
Rank:


Level: Member

Country: pf
Location: Tahiti
Occupation: too many Arma
Age: 57
In-game name: Kobayashi Maru

 
#2 Posted at 2015-03-26 19:43        
     
Your exported GUI config classes should be in a .hpp (defines.hpp or else) as a definition file. This file is called by your description.ext (simple mission with scripts) or config.cpp (add-on).

PLEASE CONTACT ME ON BI FORUMS FOR ANY SCRIPT / MOD QUESTION. TKS

Advertisement


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2015-03-26 20:04        
     
# Pierre MGI : Your exported GUI config classes should be in a .hpp (defines.hpp or else) as a definition file. This file is called by your description.ext (simple mission with scripts) or config.cpp (add-on).

I have my file called gunshopdialog.hpp but it still won't read the file for some reason.

Thanks for the reply


Author Message


Posts: 1589
Rank:


Level: Member

Country: pf
Location: Tahiti
Occupation: too many Arma
Age: 57
In-game name: Kobayashi Maru

 
#4 Posted at 2015-03-26 21:02        
     
if you export with a ctrl S (gui editor format) you obtain a clipboard with:
$[...] array of your gui objects. You can copy/paste in a file but if you need to import this array, make sure you clipboard it (copy the string from $[ to ]) and then ctrl O in gui editor. Normally it's fine.

PLEASE CONTACT ME ON BI FORUMS FOR ANY SCRIPT / MOD QUESTION. TKS