Forum Jump :

Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: ar
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Ramiroxd.SFS

 
#1 Posted at 2015-04-10 19:21        
     
hi, I go to someone who can help me, I'm doing some new textures for offroad and when I open the game and see if everything is okay, do not load the texture that I did, a red offroad loads, here I leave the code I'm using:

class retexture_offroad: C_Offroad_01_F
{
_generalMacro = retexture_offroad;
scope = 2;
author = "ramiroxd1";
displayName = "Pick Up";
side = 2; // 0 = Opfor, 1 = Blufor, 2 = Independent, 3 = Civilian
faction = "my_faction"; //Your Faction
vehicleclass = "my_vehicle"; //Unit Group, this is the line that tells the game where you can find this vehicle. Example: Air, Armored, Infantry.
typicalCargo[] = {"I_soldier_F"};
crew = "I_soldier_F";
preferRoads = true;
hiddenSelections[] = {"Camo1"};
hiddenSelectionsTextures[] = {"my_retexture\textures\offroad.paa"};
availableForSupportTypes[] = {"Transport"};
};


Author Message


Posts: 685
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location: Amsterdam
Occupation: IT nerd
Age: 42
In-game name: -=XTRA=-Larsiano

 
#2 Posted at 2015-04-11 00:42        
     
has that someone you went to helped you or do you mean you are looking for help with this? Can you post your hole script (under a spoiler preferably)?



p.s.: a good work around to find out how its done it to find ANY other mo0d that also retextures the A3 pickup > download it and look at the script perhaps (just an idea)