Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2015-11-27 14:35        
     
I have set up TFR but when i try to load it an error comes up saying userconfig/task_force_radio/radio_settings.hpp not found . does anyone have an idea to fix this?


Author Message


Posts: 1189
Rank:


Level: Member

Country: tr
Location:
Occupation: Computer Science student
Age: 20
In-game name: Wak

 
#2 Posted at 2015-11-27 14:58        
     
You didn't copy the userconfig folder that came with the mod. You'll also need to put the userconfig folder in the Arma 3 folder. So you should have something like:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\@TFAR\...
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\userconfig\task_force_radio\radio_settings.hpp

Sometimes I like to think as I started the whole "earplugs" thing.

W0lle: The only advice I can give you is: Do not try to understand BI. You will not succeed and it only makes your brain go boom. I would even go so far and say that not even they understand their own actions :-D.

#define getDamage getDammage

Advertisement


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2016-07-24 06:00        
     
Yes I have the same problem, But I put every thing in that order 654wak654. At first not every thing was in the config file, so I went and downloaded the required files and that same setting error comes up. When I go to the config files it shows the required files I stored in the config root, but at any time I open task force radio the same Setting error comes up. At this point I dont know what to do, because as far as I can see i'v done every thing right. Contact me if you find any way of fixing this problem. Thank you, and i'll be checking in here every often for New post, because I need this too work ASAP.

This post was edited by coolmw33 (2016-07-24 06:21, 488 days ago)


Author Message


Posts: 1589
Rank:


Level: Member

Country: pf
Location: Tahiti
Occupation: too many Arma
Age: 57
In-game name: Kobayashi Maru

 
#4 Posted at 2016-07-24 06:51        
     
Related problem: I had a problem with Steam version, just because Steam version can't support the config user file (in arma's folder \addons \ userconfig \task_force_radio). The file could be present but not active. A guy from TFAR told me to download the the mod on the TFAR home. This seems to be the same config but it solved my issue.

PLEASE CONTACT ME ON BI FORUMS FOR ANY SCRIPT / MOD QUESTION. TKS

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2016-07-24 07:34        
     
Hmm ill be sure to try that Sir Thank you.