Forum Jump :

Author Message


Posts: 14
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation: I Wish
Age: 22
In-game name: Tan

 
#1 Posted at 2016-04-27 16:46        
     
Hello,
In Arma 3's new Eden editor i'm making a mission, in which at a certain point i want a hostile vehicle to move up and reinforce another hostile position, i want it to stay in place until bluefor are within 100m of target. so i have a trigger with 100m radius on the Obj Area and have set the activation to Blufor Present and have set the enemy vehicle a way-point on the road as Unload and then synced that to the trigger. i assumed that should work without issue, being reletavly simple and all. unfortuately every time i start the scenario the vehicle starts to instantly move to the waypoint and unload its units. this is the same with other similar triggers/waypoints, causing things like the waypoint not showing (after the blufor team have secured an area and held it, i want them to move onto the next waypoint but it just gets stuck on the hold waypoint)

Where am i going wrong here?

Thanks in advance.


Author Message


Posts: 1589
Rank:


Level: Member

Country: pf
Location: Tahiti
Occupation: too many Arma
Age: 57
In-game name: Kobayashi Maru

 
#2 Posted at 2016-04-27 19:06        
     
Your first waypoint, synced to trigger, must be close to the vehicle (as it's completed). Then, the trigger will free the rest of the path (other waypoints) when BLUFOR are in area.

A "hold" waypoint is undefinite until you trigger a switch (see this option in trigger setting). You should read some info about waypoints. Perhaps, you just need a SAD one.

This post was edited by Pierre MGI (2016-04-27 19:23, 544 days ago)

PLEASE CONTACT ME ON BI FORUMS FOR ANY SCRIPT / MOD QUESTION. TKS

Advertisement


Author Message


Posts: 14
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation: I Wish
Age: 22
In-game name: Tan

 
#3 Posted at 2016-04-30 15:35        
     
Thank you good sir...