Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2016-05-06 14:19        
     
So I made an independent car drive over the road.
In the general settings menu I set Independent-BLUFOR relations to hostile.
I placed a BLUFOR rifleman and set it to 'player'.
I attached a 'Get In' waypoint from this character to the Independent car.
Then I attached a 'Move' waypoint from the player to a village close by.
So the player characters waypoints look like WP#0 GET IN -> WP#1 MOVE.
But when I kill the driver and get in the car, the Get In waypoint isn't completed.
I checked that with 'on activation: hint "Get in completed"' in the waypoints attributes.
I still saw the waypoint locator in the scene, when I was in the car, it said '^0m'.

Do I use the wrong waypoint or do I need a trigger or something?
Thanks in advance.

PS it is a SP scenario.


Author Message


Posts: 1589
Rank:


Level: Member

Country: pf
Location: Tahiti
Occupation: too many Arma
Age: 57
In-game name: Kobayashi Maru

 
#2 Posted at 2016-05-07 03:48        
     
A "getin" waypoint is not exactly intended for boarding an enemy vehicle after killing the driver.
As the player is involved in this action, place a simple "move" waypoint but you can change the text displayed in 3D. Or a task
Kill the driver, jump into the vehicle and then trigger something:
- next waypoint with condition player in eny_vehicle...
- or next task...
There are so much ways to do. Avoid "getin"!

PLEASE CONTACT ME ON BI FORUMS FOR ANY SCRIPT / MOD QUESTION. TKS