Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: br
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2017-09-26 22:18        
     
Hello guys. I have a hard time regarding a video I would like to display on a screen on a dedicated server mission. What happens is the following: When the video presentation starts, the other participants do not see it being displayed on the screen, for everyone to see it, it is necessary for everyone to start the video individually. The Script that I'm trying to use is this:

screen setobjecttextureglobal [0, "scripts \ video \ action1.ogv"];
bigScreen setobjecttextureglobal [0, "scripts \ video \ action1.ogv"];
["scripts \ video \ action1.ogv", [10,10]] spawn bis_fnc_playvideo;

Being that screen and bigScreen are the equipment that will transmit the video.
Any help will be welcome. Sorry for my English.


Author Message


Posts: 1470
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2017-09-27 02:12        
     
You will probably need to use one of the following commands
RemotExecCall
RemoteExec

I haven't done any MP scripting so this probably won't work but you can try it.
["scripts \ video \ action1.ogv", [10,10]] remoteExecCall ["bis_fnc_playvideo", 0];


Advertisement


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: br
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2017-09-27 15:42        
     
# F2kSel : You will probably need to use one of the following commands
RemotExecCall
RemoteExec

I haven't done any MP scripting so this probably won't work but you can try it.
["scripts \ video \ action1.ogv", [10,10]] remoteExecCall ["bis_fnc_playvideo", 0];


Thank you, I'll test here.