Forum Jump :

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#16 Posted at 2014-12-27 18:17        
     
Ill try

Added 10 minutes later:

I can see no effect of the Verification, but tell me if im wrong that these are the default files for Arma:
Addons, Dta, Keys, Launcher, Missions, MpMissions, Dll, BattleEye, Curator, Heli, Kart, _CommonRedist. if there are more tell me the name... i also have some addon folders but i didnt list them. o yeah also the few weird ones on the top like Steam.dll ect.

Added 11 minutes later:

Ok so now it seems that All Default files are working because campagn is working fine but all of the addon maps are not working, i still do want to know why this is happening.

Added 19 minutes later:

One last thing, it seems that the old addons are the broken ones

Added 26 minutes later:

Ok after doing Editer i also found the map to all be water. so this is not only addon maps. I really do need help.

This post was edited by CrazyNinja47 (2014-12-27 19:24, 1028 days ago)


Author Message


Posts: 497
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 42
In-game name:

 
#17 Posted at 2014-12-28 04:24        
     
Suggest uninstall the game and reinstall it.


Advertisement


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#18 Posted at 2014-12-29 23:36        
     
Ok, I suggest you read the my PREVIOUS post, i have reinstalled 2 times already!


Author Message


Posts: 497
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 42
In-game name:

 
#19 Posted at 2014-12-30 13:05        
     
No need to get hostile and i did read it and theres no where in it that says you uninstalled your game, other then the title, but if you did delete your game then you shouldn't be having issues.
Go in the directory and physically delete everything, then reinstall, dont do a verify, just reinstall it.


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#20 Posted at 2015-01-01 22:19        
     
again, The Quote does say i did do that, so i have physically deleted all files and re installed, but the issue is not fixed, I have looked for answers but i cant find anyone else who has had this happen
\


Author Message


Posts: 20253
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#21 Posted at 2015-01-02 14:01        
     
I did not know Armed Assault was on Steam.
Maybe post in the correct forum section as I guess this is Arma 3 related?

Oh, and while you are at it take some screenshots of you running the game on Steam, reading your issues and your posting style I think I know the main reason of your issue already.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.




This topic is locked, new posts are not allowed.