Forum Jump :

Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: il
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2018-04-16 16:38        
     
The problem is the following ,each time i put buildings (All HouseBlocks ruins) and Czech hedgehogs , i check in Bulldozer and fix the position, etc, export the map and i play the map ,only the Czech hedgehogs appear but the buildings not appears.
How to fix it?


Author Message

DarkXess  

Modsaholic Founder


Posts: 2871
Rank:


Level: Member

Country: cn
Location: PRC
Occupation:
Age: 36
In-game name: DarkXess

 
#2 Posted at 2018-04-18 07:23        
     
Are you using any objects from mods OR vanilla map items? you need to make sure all the items you have used are packed into the addon (map you have made) also, its been a while I have made a map but the configs also need to include the file structure etc.

1st - Check The Rules! 2nd - Use The Search!


Advertisement


Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: il
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2018-04-18 15:59        
     
# DarkXess : Are you using any objects from mods OR vanilla map items? you need to make sure all the items you have used are packed into the addon (map you have made) also, its been a while I have made a map but the configs also need to include the file structure etc.
are objects of the mod CUP, they are packaged into the Addon, but the problem persists.
Maybe The problem will because i use BinPBO(I dont use Addon builder because the addon builder doesnt launch)?

This post was edited by GhostStealth6666 (2018-04-18 16:07, 6 days ago)


Author Message

DarkXess  

Modsaholic Founder


Posts: 2871
Rank:


Level: Member

Country: cn
Location: PRC
Occupation:
Age: 36
In-game name: DarkXess

 
#4 Posted at 2018-04-20 08:45        
     
Of course, you need to pack the addon AS an addon using the addon builder NOT the BinPBO. The addon builder builds the configs etc to make it work, without all that your doing it wrong.

1st - Check The Rules! 2nd - Use The Search!


Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: il
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2018-04-20 13:47        
     
The biggest problem is How i fix the addon builder? for use it because everytime i try use it i get the problem that says "addon builder has stopped working"


Author Message

DarkXess  

Modsaholic Founder


Posts: 2871
Rank:


Level: Member

Country: cn
Location: PRC
Occupation:
Age: 36
In-game name: DarkXess

 
#6 Posted at 2018-04-23 17:48        
     
I checked around, even on the BIS forums it seems this guy https://forums.bohemia.net/forums/topic/180634-addon-builder-has-stopped-working/?tab=comments#comment-2847423 has the same problem with you, check the things he did to try and make it work, you can always uninstall the tools and reinstall them again to see if that works, HE and you are the only people who seem to have this problem, its a rare thing so no answers for it I'm afraid.

1st - Check The Rules! 2nd - Use The Search!