Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2019-01-15 00:52        
     
CfgSounds is not working for me. the sound name does show up but it doesn't play it. Please tell if you find something wrong.

// Custom Game Functions

// Added Music ---------------------

class CfgMusic
{
tracks[]={};

class creepy1
{
name = "Creepy1";
sound[] = {"sounds\creepy.ogg", db+1, 1.0};
};

class creepy2
{
name = "Creepy2";
sound[] = {"sounds\creepy2.ogg", db+1, 1.0};
};

class creepy3
{
name = "Creepy3";
sound[] = {"sounds\creepy3.ogg", db+1, 1.0};
};
};

// Added Sounds

class CfgSounds
{
sounds[] = {};

class boneBreak1
{
name = "Bone Breaking 1";
sound[] = {"sounds\bone_break1.ogg", 10, 1};
titles[] = {};
};

class boneBreak2
{
name = "Bone Breaking 2";
sound[] = {"sounds\bone_break2.ogg", 10, 1};
titles[] = {};
};

class monsterGrunt
{
name = "Monster Grunt";
sound[] = {"sounds\monster_grunt.ogg", 10, 1};
titles[] = {};
};

class monsterScream1
{
name = "Monster Scream 1";
sound[] = {"sounds\monster_scream1.ogg", 10, 1};
titles[] = {};
};

class monsterScream2
{
name = "Monster Scream 2";
sound[] = {"sounds\monster_scream2.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class monsterScream3
{
name = "Monster Scream 3";
sound[] = {"sounds\monster_scream2.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class bushRustle1
{
name = "Bush Rustle 1";
sound[] = {"sounds\bush_rustle1.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class bushRustle2
{
name = "Bush Rustle 2";
sound[] = {"sounds\bush_rustle2.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class mp5
{
name = "mp5";
sound[] = {"sounds\mp5.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class scream1
{
name = "Scream 1";
sound[] = {"sounds\scream1.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};

class scream2
{
name = "Scream 2";
sound[] = {"sounds\scream2.ogg", 1, 1};
titles[] = {};
};
};

class CfgFunctions
{
class scripts
{
file = "scripts";
class scripts {};
};
};

This post was edited by Stud_Muffin (2019-01-15 23:54, 155 days ago)


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2019-01-19 18:27        
     
okay they started randomly working lol, i have no idea what i did.

however now theres a new problem. im running a playsound3d script thru the bis_fnc_mp function.
it works, but it sounds like its playing it twice at the same time. i assume its the server playing it along with the clientsat the same time. how do i stop it from doing that? this is the triggering script im using

["core\FireFight.sqf","BIS_fnc_execVM",true,true ] call BIS_fnc_MP;

im sure its a stupid simple fix but i cant figure it out


Advertisement


Author Message


Posts: 344
Rank:


Level: Videomaker

Country: ro
Location:
Occupation: freelancer
Age:
In-game name: ALIAS

 
#3 Posted at 2019-01-21 09:23        
     
Using playsound3d the short sounds will be played twice or even more times, you need to make them longer by adding 5 seconds or so of silence at the end. Is a trick that gave me long a lot of headaches until i found it. Have fun!