Forum Jump :

Author Message


Posts: 13
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: New York
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2009-08-27 17:09        
     
i tried installing vop sounds 2.1 for arma 2. i downloaded it from armaholic and followed all the steps on the site. after i thought i was finished installing it i went to play online and when i join a game it says "player bryce uses modified data file @vop sounds_2.1" but i still hear the default audio. I hear the default audio in single player also. I do not hear the vop sounds at all. its still 100% default audio. How do i get vop sounds to work? thanks

specs:
-windows vista 32 bit home premium
-4gb ddr2 ram
-nvidia ge force 9800 gt
-intel core 2 duo 2.8 ghz processor

thanks in advance


Author Message

Dead3yez  

I am evil


Posts: 3113
Rank:


Level: Member

Country: en
Location: North Yorkshire
Occupation: dead3yez
Age: 27
In-game name: dead3yez

 
#2 Posted at 2009-08-27 21:56        
     
:welcome to armaholic

First of all you have posted in the ArmA 1 tech support section, this should be in the ArmA II mods realeased section. Secondly, did you read the instructions? They are also on the download page here. The correct parameter to use in your shortcut is -mod=@vopsound_2.1 and not @vop sounds_2.1. Unless of course you renamed the folder in your arma 2 directory, in that case you have used a space in your parameter vop[space]sounds_2.1, you should nbot use spaces, delete them and replace with _ or delete them, so that your 'mod-line' parameter and folder names match.