Forum Jump :

Author Message

kona  



Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: en
Location: leeds
Occupation: student
Age: 23
In-game name:

 
#1 Posted at 2009-11-09 01:53        
     
everytime i try to load the game with any of the FFAA mods i get this error "error compiling pixel shader PSTreeAdv:0" and the game will not load. i have many other mods two. all other mods work perfectly fine. i have the latest beta patch.

sry if this error has been posted before i searched but couldnt find anything. if it has already been fixed by some1 please direct me
thx :)


Author Message


Posts: 19050
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2009-11-09 08:56        
     
Are you using the beta patch with these addons?
Are you sure you are trying the ArmA2 versions of their addons (just making sure :) ).

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message

kona  



Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: en
Location: leeds
Occupation: student
Age: 23
In-game name:

 
#3 Posted at 2009-11-09 09:41        
     
i am using the beta patch with the addons. ill try without the beta when i get home 2night. yes they are all for ARMA2 im pretty sure anyway. im using all the ones off the FFAA website main page :)


Author Message


Posts: 19050
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2009-11-09 10:02        
     
If it works without you activating the beta patch I think your shortcut is wrong. This error (to my knowledge) is caused if you try to start the game with the wrong targetline while trying to use the beta.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message

kona  



Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: en
Location: leeds
Occupation: student
Age: 23
In-game name:

 
#5 Posted at 2009-11-09 11:33        
     
if that is the case then its the game lauchers fault. ill just manually do it. thx for the help :)


Author Message


Posts: 1054
Rank:


Country: en
Location: 15 Bajo Valor Road, Everon, Sahrani.
Occupation: Air Training Corps, Airsoft + College.
Age: 21
In-game name: grimfist

 
#6 Posted at 2009-11-09 16:58        
     
I got this with arma 1, at the FFAA mod, they like to use a certain something (think it is texture resolution or something like that) that is incompatible with some graphics cards


Author Message


Posts: 13
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#7 Posted at 2010-01-13 00:49        
     
I get this with the GL4 mod what why is it doing this
Error compiling pixel shader PSTreeAdv:0