Forum Jump :

Author Message


Posts: 6
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2009-12-14 08:02        
     
hey guys... i have searched near and far on google... armaholic... examples... and i just cant figure it out... if you would please explain...

I take commander position at the beginning of 1.0 of Warfare.

I go to Command Teams and they are already selected to take towns.. and i change their "type" like AT... Humvee... etc to take towns faster. But half the time they dont even move to take the town even after they are already selected to capture. I also go to every 2-8 and select "Capture Towns" and sometimes wont do it.

Also once they do, they sit in a town after it is captured. I tell the AI in the command team menu to move to a spot just to move and it will not move. I have to physically fast travel around town shooting the AI so it starts over. Now I know i have seen friends and all that command and do just fine with no problems. I know i am new at commanding but im going crazy. Can people help me a little bit on giving the AI orders and all that. I would think if it's set on capture.. they will automatically. but they wont.

Also I am around my base and i see random full size AI teams just standing around and wont go anywhere.. not sure why. any reason for any of this????

Any help would be nice - Brian


Author Message

Dead3yez  

I am evil


Posts: 3113
Rank:


Level: Member

Country: en
Location: North Yorkshire
Occupation: dead3yez
Age: 27
In-game name: dead3yez

 
#2 Posted at 2009-12-14 11:27        
     
http://www.youtube.com/watch?v=vNwqRTZT_7o

There is a tuorial there which might help you.


Advertisement


Author Message


Posts: 6
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2009-12-14 18:49        
     
i appriciate you helping me with that link and im suprised that never came up in my youtube searches.. but I understand how to build a base but i guess my main problem is with the AI. Any other thoughts?


[edit]
Update: Another issue I just saw while playing... no enemy's are near my base and a Humvee sitting right in the middle of my base randomly blew up.. one minute it was there.. 30 seconds later it blew up in flames. I dont get it.

This post was edited by Foxhound (2009-12-14 20:46, ago)