Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2010-02-25 00:07        
     
Hi everyone! first time poster here...
I recently bought Arma Combat Operations and have just started the SP campaign. I would like to improve the sound in the game. I've downloaded the HiFi sound addon and have created a new folder, @HiFi, with an addons sub folder and put the files in there, then I changed the shortcut path. When i play the SP campaign i dont notice a difference. I tried a blood addon as well and again see no difference. Should i be doing something in the campaign folder?
Thanks.


Author Message

W0lle  

call me evil


Posts: 1949
Rank:


Country: de
Location:
Occupation: CWR² Project Lead
Age: 102
In-game name:

 
#2 Posted at 2010-02-25 00:50        
     
The HiFi Soundmod should change the weaponsounds atleast with no further action necessary. The blood addon I'm not sure, eventually you need to edit all campaign missions to enable it.

Replacement mods usually work without any additional work as they replace the core sounds (or weapons or vehicles). Addons though you usually need to add manually to a mission, either in the editor or by editing the scripts used.

This post was edited by W0lle (2010-02-25 01:09, ago)


Advertisement


Author Message


Posts: 147
Rank:


Level: Member

Country: gr
Location: Athens
Occupation: Musician
Age: 44
In-game name:

 
#3 Posted at 2010-02-25 03:15        
     
atomic_punk : Hi everyone! first time poster here...
I recently bought Arma Combat Operations and have just started the SP campaign. I would like to improve the sound in the game. I've downloaded the HiFi sound addon and have created a new folder, @HiFi, with an addons sub folder and put the files in there, then I changed the shortcut path. When i play the SP campaign i dont notice a difference. I tried a blood addon as well and again see no difference. Should i be doing something in the campaign folder?
Thanks.

Imo..there are 3 things u must RE-check
1) Make sure you have fixed the shortcut without error
2) Make sure you are using an ArmA 1 addon (for sounds/blood mess/etc)
3) Make sure you are "running" the "modified" shortcut when u want your addons to run along with ArmA

..and a question..
Do you ever use any "ArmA launcher" utility??
If no..PM me and we will take the steps together ;)


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#4 Posted at 2010-02-25 04:51        
     
Thanks for the reply's
I'll do some Re checks to see where i went wrong, i wanted to make sure that the addons could be used for the SP campaign, not just the mission mode or the editor. @ Arm@gedon, i will check out the launcher utility and let you know if i run into problems. Thanks for the offer of help, very cool.