Forum Jump :

Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 33
In-game name:

 
#1 Posted at 2010-06-28 22:17        
     


I just unlocked my Sprocket purchase of OA and its about to start up and I get this lovely message!
I seriously have no idea what to do...Anyone got a clue on how to fix this!?
Any help would be appreciated! Thanks!

This post was edited by Big (2010-06-28 22:31, ago)


Author Message

kju  



Posts: 147
Rank:


Level: Member

Country: 00
Location:
Occupation: kju
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2010-06-29 04:10        
     
Normally this means the exe mismatches with the bin.pbo inside the dta folder (shaders inside).

This happens if you use the No DVD with the sprocket version for example.


Advertisement


Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 33
In-game name:

 
#3 Posted at 2010-06-29 05:09        
     
Well I did buy through sprocket. I'm not sure what the "No DVD" thing you mentioned was. But I'm doing a Fresh REDOWNLOAD from Sprocket. Deleted everything. So it's like I never had OA installed before. It's KILLING me how slow this download is moving it's 57% after around 6 hours! *WALL*
This BETTER fix these errors or I will.... @=

Added 10 hours 46 minutes later:

Well. It didnt work. I get a new error!
Seems Sprocket has totally fucked me over! Great!


PLEASE, can someone help me out?

This post was edited by Enad (2010-06-29 16:02, ago)


Author Message


Posts: 20729
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2010-06-29 16:00        
     
I dont even have the game myself yet but what exactly is your installation procedure of the whole package?
As far as I know you install ArmA 2, patch it to 1.07 (make sure you use the correct patches), install AO and run OA to use the Arma 2 content...............right?

Maybe your download is just getting bugges due to the load all downloaders are giving their servers. I don't know, I am just guessing.


Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 33
In-game name:

 
#5 Posted at 2010-06-29 16:09        
     
Well I have ArmA 2 installed already. I had Patch 1.07 installed already also.
But I did a totally FRESH redownload of OA from Sprocket. And I get this fucking error message.
So Sprocket has fucked me over basically.
I'm gonna end up going to my local store today and buy a new copy!


Author Message

Big  

Armaholic icons master


Posts: 5559
Rank:


Level: Former Staff

Country: es
Location: Who knows
Occupation: Industrial Engineer
Age: 45
In-game name:

 
#6 Posted at 2010-06-29 16:22        
     
Did you verify your download with the md5 files?