Forum Jump :

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2011-02-07 06:42        
     
I'm trying to get Panthera Virus running for our community on our dedicated server. We are running into a read from bank issue and we think it has to do with the following two files: acex_men_usarmy and veh_uh60. I can't find these referenced in any SQMs and I can't open the mission in the editor for the same reason.

On the dedicated server, whenever anyone joins it just repeats '[MAP NAME] read from bank.' over and over and over until they disconnect.

Any idea how this can be fixed? I tried the ACE2 'mission fixer' to no avail either.

We run the latest ACE2 version (via sixupdater) via CO along with Undead mod and Panthera island of course.

LINK TO MISSION: http://www.armaholic.com/page.php?id=11434

I did send a pm to the mission creator but I then saw that he hasn't been around since August last year so I thought I'd pose the question here in case anyone had some insight. It looks like an awesome mission and we'd love to be able to play it if anyone can help.

THERE'S NO KILL LIKE OVERKILL!

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: se
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2011-04-17 14:29        
     
Bumping this since I also got problems, albeit not the same.

I can't get the mission to initiate the scripts. At most, it does show some credits and map name, then the screen turns black, but that's all, there aren't any zombies spawning and no other kind of enemies or allies apart from the ones that spawns in the beginning of the map.

Have tried a whole lot of things without getting it to work, any ideas?