Forum Jump :

Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2011-05-13 02:58        
     
hi all i am new at arma2 and i cant get mods to work and the data for the mod comes up is a note pad and i cant mod anything -mod=@mods@mods1 nothing works plese help

This post was edited by Foxhound (2011-05-13 08:06, ago)


Author Message


Posts: 2872
Rank:


Level: Member

Country: cn
Location: PRC
Occupation:
Age: 39
In-game name: DarkXess

 
#2 Posted at 2011-05-13 03:46        
     
Modedit:
Moved to correct section. You should also check this out if your not familiar
to installing addons and getting them to work.

Welcome to Armaholic *HI*

1st - Check The Rules! 2nd - Use The Search!

Advertisement


Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2125
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 31
In-game name: VIPER [RR]

 
#3 Posted at 2011-05-13 16:22        
     
Yes, please read what Dark has linked, it was written for this very reason.

Also your target line is a little wrong, its missing semi-colons it should look like this.

-mod=@mods;@mods1;@mods2

And so on, note that then name of the folder inside your directory will take the place of @mods etc so for example. If I have lets say Isla Duala, An SMG Pack and some units it would go.

"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2OA.exe" -nosplash -mod=@Duala;@SMG;@BBUnits


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#4 Posted at 2011-05-13 18:02        
     
thank u will wright back if problems persists