Forum Jump :

Author Message


Posts: 188
Rank:


Level: Member

Country: dk
Location: copenhagen
Occupation: music production
Age: 38
In-game name: Beowulf

 
#1 Posted at 2011-06-01 16:28        
     
the mods i use are these

"-mod=C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2;Expansion;ca;@3lb_f22;@amt;@baghdad;@bw-compilation;@bwmod;@cba;@dac;@ddam;@fallujah;@ffaa_civiles_arabes;@ffaa_terroristas;@ffaa_v5;@gcam;@glt_airweapons;@glt_missilebox;@glt_realairweapons;@hexagon;@islands;@isla_duala;@japahto;@jsrs-e;@jsrs-v;@jsrs-vw;@jsrs-w;@kulima;@lingor;@namalsk;@nc;@ngs_capraia;@nogova2010;@ons;@ons\@ons;@panthera;@rksl;@rte;@sap_everon;@sti;@swm_weap;@thirsk;@torabora;@uns;baf;pmc;@ags;@bb_oa_mercs;@beton;@brg_africa;@cicada;@dutcharmy;@elephantisland;@exa;@fdf_mod;@fran_quesh_kibrul;@fran_sbrodj;@glt_f16;@iranian_forces;@lingor_units;@mbg_nam;@mctierone;@ovaron;@plr_mana;@pmc_rattler;@pmc_somalia;@rh_hk416;@rh_m4;@rh_mgs;@rh_smg;@rkt_f15;@rkt_f4;@sgw_israel;@tf86_seals;@tropica;@tup;@wintercamos;@dso_sound_pack;@dso4;@vostok;@vte;@rh_mk18_1.11;@user mods;@cwr2_winter;@fdf_podagorsk;@jsdfmod;@pracs;@aaw_oa;@rho_rangers;@jtd;@rangers;@sti_uh60l;@warfxparticles;@blastcore_visuals_r1.2;@blastcore_visuals;@lobogulfwarmod;@mk4;@rh_mk18;@bink_sf;@lobo_iraq;@ons-oa;@anzac;@water colour mod arma2 anzacsas" -nosplash

http://dl.dropbox.com/u/9396191/arma2oa%202011-06-01%2017-17-56-28.bmp

http://dl.dropbox.com/u/9396191/arma2oa%202011-06-01%2017-17-49-83.bmp

http://dl.dropbox.com/u/9396191/arma2oa%202011-06-01%2017-17-43-17.bmp


Author Message


Posts: 20727
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2011-06-01 16:53        
     
Disable all your custom addons and mods, if the issue is fixed you are now sure one of them is causing it.
Now, enable each mod, one at a time and test if the issue is back. If not add the next mod. As soon as the issue comes back see if its a combination of mods (by trying), a certain mod (by activating only the last one when the error starts to happen).

As you see, more than enough for you to do, good luck!



PS:
With that ammount of addons active you cant really expect not to run into troubles right. Troubleshooting than comes down to your own testing.
Also, what happened to "-mod="? And spaces in folder names?


Advertisement


Author Message


Posts: 188
Rank:


Level: Member

Country: dk
Location: copenhagen
Occupation: music production
Age: 38
In-game name: Beowulf

 
#3 Posted at 2011-06-01 17:08        
     
i copied the shortcuts from the arma II launcher i used that to enable and disable mods so all unchecked goes to the bottom that way it's easier to get an overview of what is causing this im sure it's an ai inhansment mod just need to find out wich one if im lucky someone might know wich one :-)


Author Message

VIPER[CWW]  

I'm a stable whore


Posts: 2125
Rank:


Level: Member

Country: en
Location:
Occupation:
Age: 31
In-game name: VIPER [RR]

 
#4 Posted at 2011-06-01 17:33        
     
You get the same effect when trying to give women civilians weapons..... but they sink into the ground to their waist.


Author Message


Posts: 745
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Somewhere Out There
Occupation:
Age:
In-game name: NoQuarter

 
#5 Posted at 2011-06-01 18:22        
     
94 +- 3rd-party mods loaded and this is the only problem that you have encountered...consider yourself lucky.

As Foxhound stated you are just going to have to do the leg work yourself by pulling some of the likely candidates from the loop, and those likely candidates would be those mods which change the crew assignments or otherwise alter the cargo positions of the vehicles the unit(s) are clipping.


Author Message


Posts: 188
Rank:


Level: Member

Country: dk
Location: copenhagen
Occupation: music production
Age: 38
In-game name: Beowulf

 
#6 Posted at 2011-06-01 18:56        
     
viper i had that problem with civs but only at certain maps

noquarter it seems that it's only some choppers and plains that does this so i'm just gonna avoid em
yea i got allot of mods my game folder is just about 80 gig's so it's a big game

Added 8 hours 8 minutes later:

now i disabled and inabled all mod and it's all good this i don't get

This post was edited by pressytcn (2011-06-02 03:05, ago)


Author Message


Posts: 745
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Somewhere Out There
Occupation:
Age:
In-game name: NoQuarter

 
#7 Posted at 2011-06-03 16:21        
     
The order in which the mods were "enabled" might explain it...as ones config could conflict with anothers -depending on its precedence in the loop.

Glad you got it sorted.


Author Message


Posts: 188
Rank:


Level: Member

Country: dk
Location: copenhagen
Occupation: music production
Age: 38
In-game name: Beowulf

 
#8 Posted at 2011-06-09 16:24        
     
i think it has somthing to do with it's order after i disabled all of them and reactivated them the error is gone
one day i'll understand how this game works :-D