Forum Jump :

Author Message


Posts: 5
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Colorado
Occupation:
Age:
In-game name: AJHAZARD

 
#1 Posted at 2012-02-23 04:55        
     
I used to be able to join servers and get the .pbo downloaded with the proper name, now, no matter what server I join, i get __cur_mp.pbo...this is frustrating because i cannot re-open session folders in the editor because it does not recognize __cur_mp.pbo when I bring up the load box due to this odd folder name. I am furthering my knowledge on scripting and I rely upon looking at the brilliant work of others to learn new tricks and scripts.

Thanks for any help that you might have!

Edit--Only happens with one server, don't waste your time with this post....

This post was edited by AJHAZARD (2012-02-23 05:04, ago)


Author Message


Posts: 92
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2012-02-23 16:54        
     
Yep i do have the same problem on Magoo's, though, so if you happen to find why is that, let me know.

See ya.


Advertisement


Author Message

palyarmerc  

I live inside the editor


Posts: 753
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation: *Retired from ArmA*
Age:
In-game name: Paly

 
#3 Posted at 2012-02-23 17:46        
     
You probably just need to restart Arma2.
You can also delete some folders

*:\Users\????\AppData\Local\ArmA 2 OA\MPMissionsCache

*:\Users\????\Documents\ArmA 2 Other Profiles\!!!!!\Saved
*:\Users\????\Documents\ArmA 2 Other Profiles\!!!!!\UserSaved

where * is your Windows drive
where ???? is your PC Name
where !!!!! is your ProfileName

or search for these folders...they will be automatically re-created and are ok to delete.

....that's all folks....!