Forum Jump :

Author Message


Posts: 110
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: WI
Occupation:
Age: 31
In-game name: Darkangel

 
#1 Posted at 2012-03-20 03:25        
     
Hello every one maybe you can help me I have read similar post about this error I keep getting but none are really the same as mine.

Since I have reformatted my computer every time I try to launch Arma 2 OA I get this error almost right away

No entry 'bin/config.bin/CfgIngameUI/MPTable.shadow'.

http://s1235.photobucket.com/albums/ff433/darkangel173/?action=view&current=Untitled-3.jpg

I have tried to restall arma 2 OA 2 times ( I have it on steam its on the latest version.) Have tried verify and repair ect... I HAVE NO MODS INSTALLED AT THE MOMENT. This is what my short cut looks like
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\ArmA2OA.exe"
My grahics card is Geforce GTX 560 TI I have the latest drivers on it. ( Have played arma before on it)
I can launch ARMA 2 fine but when it comes to Arma 2 OA i have no luck. I have tried Doing Arma 2 CO but it doesn't launch.
Any one have any idea how to fix this? please don't say re-install as I have done that 2 times now hasn't fix any thing.
Oh ya almost forgot once I click OK on that error it will load a black screen than give me this error
http://s1235.photobucket.com/albums/ff433/darkangel173/?action=view&current=Untitled2.jpg
So once again Please help.... Yes the game closes after that error

This post was edited by Zero4life (2012-03-20 12:31, ago)


Author Message


Posts: 20732
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2012-03-20 12:45        
     
Can you triple check to make sure you have not installed any beta folder in your Arma installation?

Tried updating your GPU drivers?

Have you tried to patch the Steam install? Just to make sure your running the latest?
I know Steam autopatches but its worth checking.


Advertisement


Author Message


Posts: 110
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: WI
Occupation:
Age: 31
In-game name: Darkangel

 
#3 Posted at 2012-03-20 20:41        
     
I fixed the game. I forced my computer to unstall last windows update than reinstalled it and it fixed it. Also I use Advanced system care to fix some window errors after that it seem to fix its self. But thanks for the help Foxhound. =P