Forum Jump :

Author Message

watar  



Posts: 10
Rank:


Level: Member

Country: se
Location: Enkoping
Occupation:
Age: 47
In-game name: watar

 
#16 Posted at 2012-07-13 23:01        
     
I'm having problems with the latest ACE version on our dedicated server. If i start the mission on my own computer it works fine. but if I run it on our server and disable AI it crashes the server.

Console with AI disabled
18:41:09 Player watar connected (id=776577).
18:41:13 Admin watar logged in.
18:41:29 Mission co@12 Air Inbound 2 read from bank.
18:42:19 Roles assigned.
18:42:19 Reading mission ...
18:42:50 Mission read.
18:43:03 BattlEye Server: Player #0 (Ö@aSÍq^K[Oµ??Ÿ1ëì+=S? (81.237.249.146:2304) connected
18:43:04 BattlEye Server: Player #0 (Ö@aSÍq^K[Oµ??Ÿ1ëì+=S? (-) has been kicked by BattlEye: Bad Player Name

Console with AI
18:45:11 Player watar connected (id=776577).
18:45:15 Admin watar logged in.
18:45:24 Mission co@12 Air Inbound 2 read from bank.
18:45:28 Roles assigned.
18:45:28 Reading mission ...
18:45:59 Mission read.
18:46:17 BattlEye Server: Player #0 watar (81.237.249.146:2304) connected
18:46:17 BattlEye Server: Player #0 watar - GUID: 210cfe50971717109a32d9d6223ae3ef (unverified)
18:46:17 Game started.

Running server with latest beta 94876 and latest versions of all mods from Six Updater
Mods:@CBA;@ACE;ACEX_SM;@ACEX;@JayArma2Lib;@ACRE;@ACEX_RU;@ACEX_USNavy;@brg_africa;chn_crocodile;@csj_snake;@ibr_lcivilians;@ibr_plants;@Lingor;@Lingor_units;@MBG_Buildings2;@mma;@sthud

Any ideas?


Author Message


Posts: 16
Rank:


Level: Member

Country: de
Location: Berlin
Occupation:
Age: 35
In-game name: Psychobastard

 
#17 Posted at 2012-07-14 13:11        
     
Looks like a wrong installed ACE2 Mod on serverside. But it can be so much other problems...
Has nothing to do with the map. Run fine on so many other servers. And yes, vanilla versions are included.


Advertisement


Author Message

watar  



Posts: 10
Rank:


Level: Member

Country: se
Location: Enkoping
Occupation:
Age: 47
In-game name: watar

 
#18 Posted at 2012-07-14 13:45        
     
Every other mission works fine on the server, only your mission with AI disabled crashes it.


Author Message


Posts: 16
Rank:


Level: Member

Country: de
Location: Berlin
Occupation:
Age: 35
In-game name: Psychobastard

 
#19 Posted at 2012-07-14 18:10        
     
if do you think so...
8-)


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: no
Location: Tønsberg
Occupation:
Age: 35
In-game name:

 
#20 Posted at 2013-04-21 13:56        
     
Almost a year since last post here.. But I'll try my luck anyways.
When I go into the mission, I only get "Waiting for intel..". It never seem to give me any missions.
I've tried with vanilla OA. Also with Ace/AceX etc. Any clue as to what might be the problem?


Author Message


Posts: 201
Rank:


Level: Member

Country: il
Location:
Occupation:
Age: 41
In-game name: Variable

 
#21 Posted at 2013-04-21 21:15        
     
I can confirm that happens now on the CiA server now. mission worked before perfectly and now just "wait for intel".
Maybe it's one of the latest beta patches? Neeken, were you playing on a beta server?


Author Message


Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: no
Location: Tønsberg
Occupation:
Age: 35
In-game name:

 
#22 Posted at 2013-04-22 20:26        
     
I hosted it myself, tested with and without beta without any luck.






Tags: Coop, Psycho, Tcb