Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: au
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2012-06-04 14:03        
     
Hi everyone.

This is my first post.

i recently downloaded the medevac module made by goliath some time ago. I have got it successfully working in OA 1.60 standalone but have one small problem.....the chopper doesn't land after popping red smoke. it will move closer then just hover indefinately in the one spot????

I read through this thread the "medevac module" thread but had no success. Someone mentioned the issue back in JAN 2011 but no one had a fix...

I was wondering if anyone has an idea of how to fix this issue now being 18 months doen the road??

Any help would be greatly appreciated.

Or if someone could point me towards a different medevac module that would be awesome as well.

Cheers.


Author Message


Posts: 20718
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 44
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2012-06-04 15:08        
     
Are you talking about this medevac module?
Medevac Module by goliath86?


(only adding the link so that people wanting to help you do not have to search for the file themselves. I never understand why people do not add links to the content they have questions about.)


Advertisement


Author Message


Posts: 2872
Rank:


Level: Member

Country: cn
Location: PRC
Occupation:
Age: 39
In-game name: DarkXess

 
#3 Posted at 2012-06-04 15:30        
     
This is no longer working correctly and doesnt support OA. Its been asked many times if the author
can update it without a reply. You can see all the people complaining here about it not working on OA and such.

Welcome to Armaholic :-)

1st - Check The Rules! 2nd - Use The Search!