Forum Jump :

Author Message


Posts: 20733
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#16 Posted at 2012-06-20 08:17        
     
Well, there is 2x Arma 2 in your modline. I guess that is your problem.


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#17 Posted at 2012-06-20 13:56        
     
Modline, you mean command line to run or launch the server with files?

this is his command line:

-mod=arma2;expansion;ca

I have NFO servers like him and this is the command line that tells the server what to launch.

This is my control panel for starting, stopping the server, except I have CBA on mine:
http://image87.webshots.com/187/1/28/73/2740128730100938045HojEmE_fs.jpg

This post was edited by Günter Severloh (2012-06-20 15:49, ago)


Advertisement


Author Message


Posts: 20733
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#18 Posted at 2012-06-20 15:18        
     
I cant see that picture but if you check the first picture he posted you can see the active mods on his server. All others show OA, BAF and PMC.
His shows OA, BAF, PMC and 2x Arma.


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#19 Posted at 2012-06-20 15:50        
     
updated pic:
http://image87.webshots.com/187/1/28/73/2740128730100938045HojEmE_fs.jpg

my server from the mp list except I have Cba on my server:
http://image81.webshots.com/81/9/38/28/2425938280100938045yVrYAH_fs.jpg

says the same thing, and i have np with my server.

This post was edited by Günter Severloh (2012-06-20 15:57, ago)


Author Message


Posts: 20733
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#20 Posted at 2012-06-20 15:54        
     
I do not have permission to see the file. I think they do not allow acces to that folder at all.


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#21 Posted at 2012-06-20 15:59        
     
The pics I just posted you dont have access too, like they wont open?
they work for me.

try from imageshack:
http://img822.imageshack.us/img822/7296/serverxk.jpg

This post was edited by Günter Severloh (2012-06-20 16:04, ago)


Author Message


Posts: 20733
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#22 Posted at 2012-06-20 16:03        
     
Exactly, I can not see them. It throws me a 403 (forbidden) error.


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#23 Posted at 2012-06-20 16:13        
     
that last one should work, the other 2 were from webshots.

But basically I'd like to know myself why is Arma2 listed twice anyways?
My buddy and I never have issues with our server, and I can accept any person on our server and have no issues.

My gut maybe is telling me its that mission Dom they had edited, as I looked at his server.cfg, as well as all of his other files and theres nothing out of place, there should be no reason why random public players are getting kicked, only reasons Im making it a concern as I had suggested NFO servers over gameservers, and I had helped him set it up.

I myself have been running servers since 2007, and the NFO one I have right now for about 2 years,a dn I am admin of it, we never encounter errors, or problems or anything, so Im stumped as to why random public players get kicked.
I bet if you joined my server you wouldn't have an issue.

i joined his server and had no issue, why is it that everyone else joins it and gets kicked?

his server btw if I have not mentioned it already the color is yellow with a question mark in it for me, when i joined his server, the server gave me an error stating my Be was not the same version as the server, so thats fine.

My suggestion was to remove the dom mission thier running that they edited, not sure if they did it yet, if thats not the case then its battleye, as far as I understand BE is giving the GUID for the players.


Author Message


Posts: 26
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#24 Posted at 2012-06-20 23:17        
     
# Foxhound : Well, there is 2x Arma 2 in your modline. I guess that is your problem.
SO how do I go about getting rid of that other arma2; file


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#25 Posted at 2012-06-20 23:43        
     
airborneguy
I dont think thats the issue, as I have the same thing on my server and i have no issues with my server.
i suggest asking NFO help about why the extra Arma2 is listed there and post a screenshot link of what your referring to.

TBH I personally have no idea why its double or there, and again never had any issues.

Your command line is correct so seeing an extra line on the server list is possibly being placed there my a cfg for all I know, but ask the NFo help, I'd like to know myself.

Added 2 minutes later:

also be persistent on the kelly's heroes thread you made, they wont respond if you wait to long,
your links on that page dont work by the way.


Author Message


Posts: 26
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#26 Posted at 2012-06-21 02:37        
     
yeah I reposted that. I still havent figured it out, and NFO has no clue


Author Message


Posts: 20733
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 45
In-game name: Foxhound

 
#27 Posted at 2012-06-21 08:59        
     
Interesting to see the Arma 2 x2 reference in the active mod is not causing this and works for you Günter. Than I am sorry but I too have no idea.
Except...have you already had others look at your mission file?
And/or did you go over the addons installed on the server to make 100% sure you are not using any custom content hidden somewhere which without knowing you + your friends have installed as well (could be the reason why all of you can connect but not others).

# airborneguy : and NFO has no clue
Well, they are your host, tell them to figure it out and give you the support you pay them for monthly.
If they can not fix it just don't pay them. Really, how can a gameserver company not know how to fix an issue for a game they host?
And nope, I do not have a clue neither, but I am not renting game servers.


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#28 Posted at 2012-06-21 13:09        
     
Foxhound:
# airborneguy : and NFO has no clue
===========================================================
Well, they are your host, tell them to figure it out and give you the support you pay them for monthly.
If they can not fix it just don't pay them. Really, how can a gameserver company not know how to fix an issue for a game they host?
And nope, I do not have a clue neither, but I am not renting game servers.
Seriously Im with Foxhound with this, NFO are rather dumb when it comes to this game, but their response time and their willingness to help exceed every server provider I have ever used before.

Airborne I suggest you post in the help on the control panel to NFO what Foxhound said, as this is retarded, i mean, I am personally going out of my way to help best i know how, and because I like NFO, and I have an NFo server for 2 years with no issues, and also I hate to see a new guy at running a server struggle.
but this issue is weird and almost stupid, seriously just stupid. Its a GUID error whats it mean and why is it happening that all we need to know!

I dont know how many times e looked at your server.cfg, and the other ones, as well I looked at your files, i mean NFO even reinstalled the server for you.

You know what i suggest, forgive my language here but say F**k it and tell them to wipe your server or get a new Arma2CO server, get fresh new cfg's in there, just save the info from them so you know what to add, and delete everything and start over, tell NFO if they cant fix this issue then tell them your going to move on, because again this is retarded.

Also Dont add the Dom mission on your server until you can get random public players to join, and if they do and can stay on then you need to look at the logs, and RPT, and take note of whats happening. Get the server working and then add your missions. Dont add any addons, mods or anything til you get that thing doing what you want it to do.

I'm sorry it had to come to this for you airborne it must be frustrating I know, I been there.
I also lastly here would not touch the server.cfg in terms of adding the class missions in it like your current one, just add the server name, the pw and and go from there.

Like i said in the beginning add a simple coop mission that has no scripts but an description for respawn, put a few objectives and a few slots for players enough so that a public player can join in and then thats it, then test, test, test, keep it simple.

Keep us posted so we can guide or help you if necessary, i'd like to see you get through this thing.

lastly post again on kelly's heroes forums, be persistent ask different stuff, even mention kmans name, those guys have multiple servers, and have an idea about servers, more then me I know that for sure.

Another person i suggest contacting is Dwarden, hes always seemed to know about errors, and issues about the game, look him up on BIS forums.

Added 16 minutes later:

See this code:


// Signature timeout fix
regularcheck="{}";


its under verify signatures, remove it and see what happens, and then add this code as suggested by Jhman:
onDifferentData = "";

This post was edited by Günter Severloh (2012-06-21 13:27, ago)


Author Message


Posts: 26
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#29 Posted at 2012-06-21 23:15        
     
OK I will give that a try, we did a vanilla co-op mission last night and people were still getting disconnected so I just said screw it and put the Chernarus map back up. So I will delete this...

regularcheck="{}";
and add this in its place...


onDifferentData = "";

on the 7 cav server, people could still play the game if they didnt have combined ops, they just couldnt see the vehicles. Im wondering is there a way to edit it so people can join without CO

This post was edited by airborneguy (2012-06-22 00:55, ago)


Author Message


Posts: 526
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age: 46
In-game name:

 
#30 Posted at 2012-06-23 22:49        
     
Airborne sent me a pm today on BIS forums stating:

airborneguy:
I dleted the command line in the server and the server list showed my server in green and that 2nd arma2 file was gone, but when I joined I couldn't load the Domi map.
So his Dom map is based on OA units, and vehicles and such.
I'm thinking that his server is only running just Arma2 now. Waiting to get more info on his situation.