Forum Jump :

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Ohio
Occupation: Computer Programmer (In training)
Age:
In-game name: Supplice VI

 
#1 Posted at 2012-10-18 22:04        
     
I was making a small stealth mission for me and a few buddies. I have a good 90% of the mods on ArmaHolic running while making this. I have finished my mission, and it uses Thirsk (Island), RH AK, R3F Armes, and Ghillies For A Change (For the snow camo since its on Snow Thirsk).

Whenever they try and join, they get the "missing required addons: <insert every addon I have here>) Ive looked for a good hour now and either people have not had the exact same error as me (Ive seen a lot of "missing content" that people werent missing) and a lot of unanswered questions. Ive just given up searching and decided to ask myself.

Is there an exact way to fix this, or do I have to disable all of my addons before making the mission over again?

Excited for Arma3!

Author Message

palyarmerc  

I live inside the editor


Posts: 753
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation: *Retired from ArmA*
Age:
In-game name: Paly

 
#2 Posted at 2012-10-19 08:49        
     
Open the mission.sqm, remove the addons listed so it just reads addons []; save, go into editor and re-export as a mission.pbo (without all the addons running this time) and that should do it.
You mission.sqm is in your users/name/mydocuments/arma folder (*rough guide to location)

....that's all folks....!

Advertisement


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Ohio
Occupation: Computer Programmer (In training)
Age:
In-game name: Supplice VI

 
#3 Posted at 2012-10-20 07:22        
     
Thanks! Your a lifesaver!

Excited for Arma3!