Forum Jump :

Author Message


Posts: 118
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Spectre

 
#16 Posted at 2009-08-16 17:01        
     
when i select on the editor the schmalfelden extra heavy vegetation map when i select any unit. e.g a chopper and press preview to see the map the game always crashes. what is going on?

edit:

found out all other versions do not work either


Author Message


Posts: 20679
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 44
In-game name: Foxhound

 
#17 Posted at 2009-08-16 17:21        
     
I guess you are on 1.16? Did you try with 1.14?


Advertisement


Author Message


Posts: 118
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Spectre

 
#18 Posted at 2009-08-16 17:22        
     
no i have not. i will try now. what have patches got to do with it?


Author Message


Posts: 20679
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 44
In-game name: Foxhound

 
#19 Posted at 2009-08-16 17:25        
     
Things change with patches, maybe with 1.16 something changed to cause errors with this map?


Author Message


Posts: 118
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Spectre

 
#20 Posted at 2009-08-16 17:27        
     
i tried now on patch 1.14. it didnt work either. i guess theres something wrong with the entire release. ill try the original schmalfelden now too.


edit:

i have tried now with the original ever schmalfelden on patch 1.14. for a strange reason it does not work either. all other maps work fine except this one


Author Message


Posts: 745
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: Somewhere Out There
Occupation:
Age:
In-game name: NoQuarter

 
#21 Posted at 2009-08-16 19:21        
     
Strange...and you ruled out a corrupted DL by trying the maps other versions.
The easy answer is that it must be something specific to your system and/or other mods loaded...XHV is compatible w/v1.14 Final or either of the later betas.
NB did alot of tweaking/optimising with this map...its stable -runs fine here, and always has.


Author Message


Posts: 118
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Spectre

 
#22 Posted at 2009-08-17 11:51        
     
hmmm. i think i might try uninstalling the game and removing all remaining mods. so i can try with a 'pure game' test. if it doesn't work. ah well


Author Message


Posts: 118
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name: Spectre

 
#23 Posted at 2009-08-22 17:34        
     
well ive tried just about everything. with the original map too. strange. just to test i opened a little multiplayer game i made ages ago. and it appeared. just it was a barren green field. so i no something comes up on multiplayer but i still dont get it