Forum Jump :

Author Message

anzu  



Posts: 8
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#105725 Posted at 2011-06-10 02:49        
     
Argh, Okay I've tried a bunch more things and none of them have worked :-( I won't cover everything here, but basically I tried creating a script that would move the player to the carrier position after a sleep of 10 seconds. I ran the script from the init line of the WestSlot1 player... But unfortunately the script didn't seem to move me anywhere.

I also tried simply changing one line in the Init_Client.sqf that is setting the player position. This is what I had:
/* Positionate the client at the previously defined location */
player setPosASL [getPos carrier_north select 0, getPos carrier_north select 1, 18];
Since carrier_north is what I named the carrier, and I know the deck height is 18, I thought this would HAVE to work. But no, I still get stuck at the black "Loading..." screen forever once I start the game. The commander vote box doesn't even pop up. I also tried this same line of code like this:
/* Positionate the client at the previously defined location */
player setPos [getPos carrier_north select 0, getPos carrier_north select 1, 18];
...same problem. If i change this line back to normal, the game starts fine but it's not the starting location that I wanted.

Can someone please explain to me why changing this one, simple line of script in Client\Init\Init_Client.sqf causes the game to get stuck at the "Loading..." screen when I start the game? I am really pulling my hair out over this guys, everything I'm trying is giving me the same problem :-(((

Check out our ArmA 2 & DayZ Community at http://AnzusWarGames.info :)