Forum Jump :

Author Message

G36  



Posts: 30
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation: Pupil
Age: 26
In-game name: Zockerocker

 
#1 Posted at 2010-05-14 14:37        
     
Hi
I wantet a blackhawk to keep engine off til my team boarded, so I used a script with addwaypoint. And the waypoint really appears in the mission but the Blackhawk doesen´t start the engine and doesen´t move to the waypoint.
Does anyone know why and how to fix that?


Author Message

W0lle  

call me evil


Posts: 1960
Rank:


Country: de
Location:
Occupation: CWR² Project Lead
Age: 103
In-game name:

 
#2 Posted at 2010-05-14 18:05        
     
/me looks for crystal ball...

/me can't find it...

/me can't be bothered to guess the content of the script...

/me moves on...

In other words: if you want help from others then ffs provide as much information as possible :dozingoff


Advertisement


Author Message

G36  



Posts: 30
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation: Pupil
Age: 26
In-game name: Zockerocker

 
#3 Posted at 2010-05-17 12:10        
     
Ok on the map I´ve set a Blufor Blackhawk(name: blackhawk) without any Waypoints. via Radio I start a script, which creates a "Transport unload"-Waypoint. thie line looks like this:
wp1= group blackhawk addwaypoint [position h,0]; (h is an empty helipad)
wp1 setwaypointtype "Transport unload";

But the chopper doesn´t move. If I replaced the "Transport unload" with a "Move", the blackhawk will move. so why does "Transport unload" not work.


Author Message

W0lle  

call me evil


Posts: 1960
Rank:


Country: de
Location:
Occupation: CWR² Project Lead
Age: 103
In-game name:

 
#4 Posted at 2010-05-17 16:06        
     
wp1 setWaypointType "TR UNLOAD";

not

wp1 setwaypointtype "Transport unload";

setWaypointType @ BI Wiki