Forum Jump :

Author Message


Posts: 50
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2010-10-16 17:58        
     
I use windows 7 and i was wondering why the arma dedicated server thing by gray corp wont work? i put in all the apporpriate things and i press run server but then another dedicated server setup and when i run the game it doesnt show on both internet or lan some step by step help?? if anyone can do it

This post was edited by 82ndFGump (2010-10-16 20:44, ago)


Author Message


Posts: 20671
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 44
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2010-10-16 18:50        
     
Try to use some punctuation and proper sentences, maybe we will than be able to understand the above post.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 151
Rank:


Level: Muted

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2010-10-16 19:15        
     
Try these.
Click here.
Click here.


Author Message


Posts: 50
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#4 Posted at 2010-10-16 21:44        
     
Well i tried to put the computer into XP mode and now when i start it it came up with two errors.

- Could not find a part of the path 'C:\Windows\system32\MPMissions' (i fixxed this by copying the MPmission folder into the system32 file but then when i tried to reopen it with the whole folder being inside that file i got this error
-Access to the path 'C:\Windows\system32\gcaadst\gcaadst.dat' is denied so what do i do ?

i got the program to run under as XP on a Windows 7 so i dont understand


Author Message


Posts: 151
Rank:


Level: Muted

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2010-10-16 21:52        
     
The two links I gave you explain everything.