Forum Jump :

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: br
Location: São Paulo
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#1 Posted at 2012-07-23 19:06        
     
Hello everyone.

i'm with a annoying problem, my arma 2 operation arrowhead (CO) was updated for the latest version (1.60)
and my campaign is with much problems, the tank of the start, not there, then..just a civilian, the sniper scene completely wrong, with the aim in the MOON
And then the first mission don't load, can someone help?

This post was edited by kodesh_R (2012-07-23 19:22, ago)


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2012-07-23 20:29        
     
From where did you download the game? Your version might be the issue.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: br
Location: São Paulo
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#3 Posted at 2012-07-23 23:23        
     
# Foxhound : From where did you download the game? Your version might be the issue.
i bought it yesterday on steam, i downloaded and then i tried to play, the only thing that's run normally is the multiplayer DayZ, the singleplayer nothing run, the editor don't appear me (player) or the vechiles too.


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2012-07-23 23:49        
     
Since you downloaded it through Steam did you try to verify the integrity of the files? (don't ask me where that is, somewhere in Steam you can check the game files).
Also make sure you run both Steam and Arma 2 in administrator mode!

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: br
Location: São Paulo
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#5 Posted at 2012-07-23 23:58        
     
# Foxhound : Since you downloaded it through Steam did you try to verify the integrity of the files? (don't ask me where that is, somewhere in Steam you can check the game files).
Also make sure you run both Steam and Arma 2 in administrator mode!
Yep i checked the integrity of the files and downloaded then, i run the Steam in admin mode, but nothing works =\
i found some more peoples with this problem today but no solution, have the probably what some recent patch made this?


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#6 Posted at 2012-07-24 00:17        
     
When you try to play the campaign missions did you try to load an old save game? If so start fresh.
Also disable DayZ! Make sure you run the vanilla game (no custom content what so ever) when trying the campaign missions.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: br
Location: São Paulo
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#7 Posted at 2012-07-24 00:29        
     
# Foxhound : When you try to play the campaign missions did you try to load an old save game? If so start fresh.
Also disable DayZ! Make sure you run the vanilla game (no custom content what so ever) when trying the campaign missions.
Yes, i disabled DayZ
but don't have how back a old saved game why don't have one, if you already played the Operation Arrowhead remember the start in jornal news, then in a car and in front have a T-34, with this bugs is not there, the sniper scene are aiming in the moon and don't have sound, and finally the first mission will load..the bar is full..disappears and then the screen keep in the image of the mission, without load

Scenarios and Editor:
in scenarios the screen keeps without anyone or me, just a vision of the "map".. i see the roads, houses etc but keep on this
and in editor when i put a car or something with me "player" the same thing..

sorry for the damn job i'm doing to you ^^

Added 1 hour 39 minutes later:

Foxhound

Thanks for your support, it's okay now
i deleted ALL thing of the DayZ and is working pretty fine, thank you ^^

You can close this forum now

This post was edited by kodesh_R (2012-07-24 02:08, ago)