Forum Jump :

Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: ie
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2013-02-02 22:03        
     
I downloaded the newest Project 85 addon today for my Arma 2 and it worked fine except for the fact that the British soldiers armed with the L1A1 rifle spawn without ammo. They acn not get it from the ammo box either. Does anyone know waht the problem is?


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2013-02-02 22:16        
     
Issues caused by custom content do not belong in the troubleshooting section. That is only for issues with the default game! Topic moved.

PS: link to addon? If you have addon specific issues why not add the link to it? I really can not believe I have to ask/say that 100% of the times.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 3
Rank:


Level: Member

Country: ie
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2013-02-03 14:05        
     
Here is a link ot the mod with the problem.
http://www.armaholic.com/page.php?id=8313


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#4 Posted at 2013-02-03 15:11        
     
I assume you mean the British soldiers from the BAF DLC? If they work just fine without vilas' P85 weapons addon it might be a conflict and you could inform vilas about it so he can check things out.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.