Forum Jump :

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: no
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2013-03-05 21:07        
     
Hey
I've been playing Arma 3 since release now, and I've noticed some issues with the FPS.
So they recommend a GTS 560 for good graphics, and I got the GTX 660Ti which should do better than the 560, but I'm getting 24 fps on lowest graphics on multiplayer. I'm also getting 25-30fps on medium in singleplayer.
Is this a bug, or what?
Dan


Author Message


Posts: 1515
Rank:


Level: Member

Country: uk
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2013-03-05 21:19        
     
I Don't have it yet and by the way it's going I'll be lucky to get it by the weekend but when I upgraded my ATI 5850 to NV GTX680 I got a massive 0fps improvement in ARMA2, I could turn up my graphics settings more without any loss of FPS though.

Seems to me the previous offering needs a faster CPU for more FPS than an good card and this could be the same.


Advertisement


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: no
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2013-03-05 21:26        
     
# F2kSel : I Don't have it yet and by the way it's going I'll be lucky to get it by the weekend but when I upgraded my ATI 5850 to NV GTX680 I got a massive 0fps improvement in ARMA2, I could turn up my graphics settings more without any loss of FPS though.

Seems to me the previous offering needs a faster CPU for more FPS than an good card and this could be the same.
Well.. I know other people that are getting very low FPS, with pretty good specs..
They also recommend a AMD Phenom x4 940, I got a 950... 8gb ram, GTX 660Ti.. obviously a graphic bug?