Forum Jump :

Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: au
Location:
Occupation:
Age: 17
In-game name: Brad123127

 
#1 Posted at 2013-08-17 08:25        
     
So I tried to enable a few expansions that required CBA, but didn't enable CBA. So I decided to go back in and just enable CBA. But of course, I get an error. Include file x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found. I can launch it with Six Launcher, but then I can't use any other expansions than what I launched it with. This is quite annoying, and I don't want to do a 100% full reinstall. Can anybody tell me how to do this, or if you have seen this problem answered in a different section/different forum, please link it to me.
~Brad


Author Message


Posts: 333
Rank:


Level: Member

Country: de
Location:
Occupation: Student
Age: 28
In-game name:

 
#2 Posted at 2013-08-17 09:25        
     
update cba


Advertisement


Author Message


Posts: 4
Rank:


Level: Member

Country: au
Location:
Occupation:
Age: 17
In-game name: Brad123127

 
#3 Posted at 2013-08-17 11:15        
     
I resolved the problem by moving all of the extra expansions I enabled onto the desktop, then enabled CBA and quit, moved all the expansions back in and that fixed it.


Author Message

suits  



Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: au
Location: Sydney
Occupation:
Age:
In-game name: suits

 
#4 Posted at 2014-06-03 11:03        
     
Go to mydocuments arma folder and find your arma#.cfg and clear what ever is inbetween these brackets.

class ModLauncherList
{
};


Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2016-02-22 03:33        
     
I have the same problem
I resolved the problem by moving all of the extra expansions I enabled onto the desktop, then enabled CBA and quit, moved all the expansions back in and that fixed it.
I don't now what do you mean please help