Forum Jump :

Author Message

mp  



Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: at
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2013-10-17 08:49        
     
Hi everyone!
I have a issue with All in Arma mod in Arma 3.
I have downloaded AiA with SixUpdater and when i Launch it then it starts up with the normal Screen "Bohemia Interactive" .. "Arma 3"-Symbol.. and then after the Arma 3 Symbol disappears it stands still and dont go to the main menu "singleplayer, multiplayer, Options, etc" ... What can i do?

thx for answers and help.
yours, mp


Author Message


Posts: 20251
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#2 Posted at 2013-10-17 10:55        
     
Not much info for us to go with right?
Did you follow installation instructions to the letter? https://dev-heaven.net/projects/all-in-arma/wiki
Did you install the required addons?

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message

mp  



Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: at
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#3 Posted at 2013-10-17 12:25        
     
hm... what add ons i have to download... i meaned that if i download it with the sixupdater i have everything that i Need ... hm either i Need another add on or my pc/my aia-install have a issue. but thx for your answer.


Author Message


Posts: 107
Rank:


Level: Member

Country: br
Location: Cruzeiro Do Sul, Acre
Occupation: Sargento do Exercito brasileiro
Age:
In-game name: Crazydudeg47

 
#4 Posted at 2014-01-09 06:52        
     
I've read on some places that the Sixupdater cannot make All in Arma work and for newer addons you need to use Play with Six

"Brasil! Acima de tudo"61º Jungle infantry Battalion 1 company of Jungle Fusiliers 3ºSGT, Platoon of Special Operations





Tags: Aia, All, Issue, Mod