Forum Jump :

Author Message


Posts: 7
Rank:


Level: Member

Country: gr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2013-11-25 15:41        
     
Hello,

I'm trying to put some custom sounds to my weapon addon but I have a problem : They're not playing at all!!
CfgWeapons part is here :

class CfgWeapons {
    class Pistol;   // External class reference
    
    class Pistol_Base_F : Pistol {
        class WeaponSlotsInfo;  // External class reference
    };
    
    class ARCH_Colt_M1911 : Pistol_Base_F {
        scope = public;
        model = "M1911\M1911";
        picture = "m1911\data\m1911";
        UiPicture = "m1911\data\m1911" ;
        reloadAction = "GestureReloadPistol";
        magazines[] = {"9Rnd_45ACP_Mag"};
        displayname = "Colt M1911";
        magazineReloadTime = 1;
        aiRateOfFire = 9.0;
        dexterity = 2;
        begin1[] = {"m1911\sounds\m1911_04.wss", 1, 1, 1300};
        begin2[] = {"m1911\sounds\m1911_05.wss", 1, 1, 1300};
        begin3[] = {"m1911\sounds\m1911_06.wss", 1, 1, 1300};
        soundBegin[] = {"begin1", 0.5, "begin2", 0.5, "begin3", 0.5};
        closure1[] = {"m1911\sounds\m1911_slide_racked.wss", 1.0, 1, 300};
        closure2[] = {"m1911\sounds\m1911_slide_racked.wss", 1.0, 1.1, 300};
        soundClosure[] = {"closure1", 0.5, "closure2", 0.5};
        weaponSoundEffect = "DefaultRifle";
        reloadtime = 0.09;
        dispersion = 0.003;
        drySound[] = {"m1911\sounds\m1911_Dry_Fire.wss", 0.01, 1, 20};
        reloadMagazineSound[] = {"m1911\sounds\m1911_Mag_Load.wss", 1.0, 1, 30};
        recoil = "recoil_pistol";
        recoilProne = "recoil_pistol";
        
        
        class Library {
            libTextDesc = "$STR_A3_CfgWeapons_hgun_ACPC2_Library0";
        };
        descriptionShort = $STR_A3_CFGWEAPONS_HGUN_ACPC2_F_2;
        
        class WeaponSlotsInfo : WeaponSlotsInfo {
            mass = 7;
            
            class CowsSlot {};
        };
        
    };
    class hgun_ACPC2_snds_F : ARCH_Colt_M1911 {
        class LinkedItems {
            class LinkedItemsMuzzle {
                slot = "MuzzleSlot";
                item = "muzzle_snds_acp";
            };
        };
    };
    
class AnimationSources {
        class rail_slide {
            source = "reload";
            weapon = M1911;
        };
    class mag_reload {
            source = "reloadMagazine";
            weapon = M1911;
        };
    };
    
};

The path to the sound files is correct. If i try to put other sound files, they're working fine ( for example some custom sound files i found from another mod )
Do the sound files need to be of specific duration?
I've converted them from .wav to .wss using OFPSoundLabv1.1

Need your help....Thank you !!!!






Tags: Not, Playing, Sound, Weapon