Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: fr
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#1 Posted at 2014-03-29 00:59        
     
Hello guys !

So I've rented a new dedicated server for my team, followed many guides on multiple websites and since I don't have a great knowledge of the Arma3.cfg (which is the basic.cfg) I would appreciate some help from you guys. My dedicated server is from OVH provider, it's a SYS-E32-4 - all specs here: http://www.soyoustart.com/fr/offres/sys-e32-4.xml - running Ubuntu Server 13.10 "Saucy Salamander" (64bits). We would like to aim for 60 players with smooth moves without desync.

This is our current Arma3.cfg, we experienced a bad FPS loss at around 25 players, it was like 10-15 after 3 hours on our bootcamp mission instead of 25-30 FPS.

language="English";
adapter=-1;
3D_Performance=1;
Resolution_W=0;
Resolution_H=0;
Resolution_Bpp=32;
MinBandwidth=153600000;
MaxBandwidth=1024000000;
MaxMsgSend=128;
MaxSizeGuaranteed=512;
MaxSizeNonguaranteed=192;
MinErrorToSend=0.0099999998;
MinErrorToSendNear=0.029999999
MaxCustomFileSize=0;
Windowed=0;
class sockets{maxPacketSize = 1400;};

Thank you very much in advance for your help guys !

Added 14 hours 13 minutes later:

I gonna test a new config, will give you feedback:

language="English";
adapter=-1;
MinBandwidth=8192000;
MaxBandwidth=16384000;
MaxMsgSend=384;
MaxSizeGuaranteed=512;
MaxSizeNonguaranteed=192;
MinErrorToSend=0.003;
MaxCustomFileSize=100000;
Windowed=0;
serverLongitude=0;
serverLatitude=52;
serverLongitudeAuto=0;
serverLatitudeAuto=52;

Added 9 hours 35 minutes later:

Seems to be pretty much stable except some frames loss after some hours on mission.

This post was edited by Sacha34200 (2014-03-30 00:49, ago)