Forum Jump :

Author Message


Posts: 477
Rank:


Level: Member

Country: it
Location: In ArmA edit when I can
Occupation: Security officer
Age: 48
In-game name: maxjoiner

 
#1 Posted at 2014-07-16 19:45        
     


Please Somebody can help me with this problem!??

Please Help Me, Subscribe at my Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/maxjoiner

Author Message


Posts: 685
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location: Amsterdam
Occupation: IT nerd
Age: 41
In-game name: -=XTRA=-Larsiano

 
#2 Posted at 2014-07-16 21:40        
     
looks halarious, maybe nice for a fun mod / flat tire simul;ation.

its an addon X that has a problem since all normal BIs cars drive normaly. therefor go to the addon maker? clearly you can see this model has no shadow detail aswel so to be fully arma3 compatible it needs quite some work


Advertisement


Author Message


Posts: 477
Rank:


Level: Member

Country: it
Location: In ArmA edit when I can
Occupation: Security officer
Age: 48
In-game name: maxjoiner

 
#3 Posted at 2014-07-17 06:29        
     
May be I written bad my first post....
This is a my first model 3D (complete) and I created It from nothing....
I know It needs much work....
But I need a bit help to understand
how fix this problem..

Please Help Me, Subscribe at my Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/maxjoiner

Author Message


Posts: 685
Rank:


Level: Member

Country: nl
Location: Amsterdam
Occupation: IT nerd
Age: 41
In-game name: -=XTRA=-Larsiano

 
#4 Posted at 2014-07-17 15:13        
     
check these: land contact points, config class inheritance (what does it inherrit from?), vehicle weight


Author Message


Posts: 24
Rank:


Level: Member

Country: de
Location: Wuppertal
Occupation:
Age:
In-game name: Chris

 
#5 Posted at 2014-07-17 21:44        
     
Hello,

I have the same problem as u have, it has something todo with the vehicle weight and inheritance. I will look how i can solve my problem and share the solution with you. I hope you do the same :)

Chris

My Video:

https://www.youtube.com/watch?v=fqTA6KcOGK0

Hey Guys!

Author Message


Posts: 477
Rank:


Level: Member

Country: it
Location: In ArmA edit when I can
Occupation: Security officer
Age: 48
In-game name: maxjoiner

 
#6 Posted at 2014-07-18 08:38        
     
@-=XTRA=-Larsiano Thanks

I fixed It!

I added:

In Land contact LOD:

4 points

Posun wheel_1_2 (two points)

Posun wheel_2_2 (two points)

on the rear wheels, first point on center the second on top of tire...


@christian2526 about your problem, check in land contact Lod
If Your model has Posun wheel on all the wheels,
otherwise add them....

This post was edited by maxjoiner (2014-07-18 09:20, ago)

Please Help Me, Subscribe at my Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/maxjoiner

Author Message


Posts: 24
Rank:


Level: Member

Country: de
Location: Wuppertal
Occupation:
Age:
In-game name: Chris

 
#7 Posted at 2014-07-18 22:25        
     
Thanks man, i`ll check that asap!

Added later:

Thanks man, i`ll check that asap!

Hey Guys!





Tags: Car, Jump, Police