Forum Jump :

Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: us
Location: California
Occupation:
Age: 27
In-game name: BryceKrispey

 
#121 Posted at 2013-02-02 03:52        
     
Hey guys, i'm having a problem here. I have Loki's Lost Key and CBA installed correctly. It works and everything, but when I go to scenarios or when i look at stuff i can host form MP the only stuff that pops up are Takistan stuff. Example: I tried to play on a Army v2 server (Chernaurus) and when I joined it's said I was missing the .Chernaurus file. I do have it obviously but that one of the problems. Another example is when i try to host a server and pick a gamemode like WAR WELCOME, it's not there, only Takistan CO-OP missions. Another is when I play armory it's only Takistan, and when i try to spawn things in with SPAWN-O-MATIC or the regular scripting thing, it's only a few things, mostly Takistan. I have no idea whats goin on, i tried taking out the code @CBA_A2 from the launch options (I use Steam) and nothing happened, i also tried taking out @ARMA-OA, but it won't launch. Sorry for all the information but I wanted to say as much as possible so you can help me out. Thanks for listening.


Author Message


Posts: 20279
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 41
In-game name: Foxhound

 
#122 Posted at 2013-02-02 10:40        
     
You are obviously not running Combined Operations but only Operation Arrowhead (you do not have acces to any Arma 2 stuff).
So, check to make sure you are fully patched and up to date and check your startup parameters or wether you start the right game in Steam.

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Advertisement


Author Message


Posts: 1
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#123 Posted at 2013-07-25 18:17        
     
I cant download the file I want the aqua one! But I'm stuck with the old one!


Author Message


Posts: 45
Rank:


Level: Member

Country: ro
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#124 Posted at 2014-04-12 19:30        
     
EDIT:

Now it's working,great tool Loki!!!!!

This post was edited by Alex 101 (2014-04-14 16:20, ago)