Forum Jump :

Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member PFS

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 26
In-game name:

 
#1 Posted at 2009-08-24 18:06        
     
Use this topic to discuss CAA1.

CAA1 is a mod that give players the opportunity to use all of ArmA 1 maps and objects in ArmA II.

This post was edited by Enad (2009-08-24 19:48, ago)

GND Tech! Check it out!

Author Message


Posts: 16
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#2 Posted at 2009-08-25 01:51        
     
Some of my addons do not work with the CAA1 mod. For example, the AH-6 and MH-6 wont appear that was released for ARMA2. Am I doing something wrong or is it a bug in the mod?


Advertisement


Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member PFS

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 26
In-game name:

 
#3 Posted at 2009-08-25 02:19        
     
Yeah I dont have them either. Thats so strange.

GND Tech! Check it out!

Author Message


Posts: 16
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#4 Posted at 2009-08-26 23:13        
     
Can anyone offer any guidance on the issue?? Thanks!


*** Nevermind, I updated and fixed the problem! ***

This post was edited by crawl55 (2009-08-27 01:50, ago)


Author Message


Posts: 13
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#5 Posted at 2009-09-01 20:52        
     
I just downloaded this twice uninstalled it and re done everything and i am missing buildings in Porto what is with that?


Author Message


Posts: 13
Rank:


Level: Member

Country: us
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#6 Posted at 2009-09-03 00:36        
     
Smith865 : I just downloaded this twice uninstalled it and re done everything and i am missing buildings in Porto what is with that?

so i take no one know what the heck is happening


Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member PFS

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 26
In-game name:

 
#7 Posted at 2009-09-03 01:50        
     
No. Apparently not. Go to the CAA1 website and see if you cant get answers there.

GND Tech! Check it out!

Author Message


Posts: 8
Rank:


Level: Member

Country: es
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#8 Posted at 2009-09-15 18:47        
     
Smith865 : I just downloaded this twice uninstalled it and re done everything and i am missing buildings in Porto what is with that?

Hi, try looking at the parameter on startup -mod=x\caa1;x\oac\oac_core it should not have " ; " in the end.


Author Message


Posts: 8
Rank:


Level: Member

Country: es
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#9 Posted at 2009-09-15 18:50        
     
Hi,
Very interesting project, I´m very interested as many of arma fans, only for information if someone knows about a solution to the road problem (IA does not drive well on these roads), IA does not cross bridges. Another is that on other islands that are not porto, rahmadi, sahrani, there is a grey barn that the shadow does not work properly ( http://img32.imageshack.us/i/fallosombragranero.png/ ) how can this be fixed, I repeat only information I dont want anyone to be upset by this, thank you.


Author Message

Lacci  



Posts: 2
Rank:


Level: Member

Country: hu
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#10 Posted at 2009-10-19 20:05        
     
Hey all!

I need help!
I installed the CAA1 mod, Sahrani map...
How can i use that map on my own MP server, or in LAN games?? It isn't appearing in the menu only Utes and Chernarus...
What should i do?
Btw it worked on some servers, so it is installed sort of correctly.

Thanks!


Author Message


Posts: 18902
Rank:


Level: Super Admin

Country: nl
Location: The Netherlands
Occupation:
Age: 38
In-game name: Foxhound

 
#11 Posted at 2009-10-20 06:51        
     
Did you check the BI forums?
http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=84782

Visit my family webshop desteigerhoutshop.nl.

Author Message


Posts: 11
Rank:


Level: Member

Country: at
Location:
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#12 Posted at 2010-02-11 17:34        
     
Hi guys,

I love playing CAA1 with my Mods and Addons and I but have the problem when I play CAA1. No soldier say anything , but I see the subtitels that they are speaking, but I cant hear their voice. When i start the game with all my addons and mods, just not with CAA1, I can hear their voice? So its a probem with CAA1.

; audio options - is the voice sound high |||| options - voice sound is on |||| Playing on Win7

I hope u can help me!

greets, scout


Author Message

Enad  

Spammer


Posts: 1837
Rank:


Level: Member PFS

Country: us
Location: Long Island
Occupation: Construction
Age: 26
In-game name:

 
#13 Posted at 2010-02-11 20:47        
     
Do you have ACE2?

GND Tech! Check it out!

Author Message


Posts: 11
Rank:


Level: Member

Country: at
Location:
Occupation:
Age: 23
In-game name:

 
#14 Posted at 2010-02-12 06:12        
     
Yes, im using ACE 2.


Author Message


Posts: 10
Rank:


Level: Member

Country: fi
Location:
Occupation:
Age:
In-game name:

 
#15 Posted at 2010-02-12 14:51        
     
Hello,

So I have been trying to download and install the CAA1 mod for ARMA II for a while now. I have tried to download it through Yoma Addon Sync and launch it with the Modfolder system and I have tried to download it in separate files and copy the .pbo and BISIGN files directly to the main ARMA 2 Addons folder, but I have not succeeded.

I even tried to launch it with a downloadable Arma 2 launcher (Arma II launcher 2.0.1 or something) and I ticked the CAA1 mod files available and the OAC core mod, and pressed "Launch Arma" but it still doesn't work. I've had same kind of issues with the ACE2, though I downloaded it thru the Six Updater Suite.

Can someone give me a direct step-by-step guide on how and where to install/download the CAA1 mod? I can't believe this is so hard since all the smaller addons, like skins and vehicle addons, are so easy to install. Guess I'm just retarted or something :/